سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

سردار بخشعلی کامرانی صالح خبر داد:

کشف هروئین در استان همدان/۳ قاچاقچی دستگیر شدند

فرمانده انتظامی استان همدان با اشاره به فعالیت های پلیس مبارزه با مواد مخدر، از کشف ۲۰ کیلوگرم هروئین در استان خبر داد.

هروئین

به گزارش خبرگزاری موج همدان، سردار بخشعلی کامرانی صالح ، فرمانده انتظامی استان همدان با اشاره به کشف هروئین در استان، گفت:  دستگیری ۳ قاچاقچی در همدان کشف ۲۰ کیلوگرم هروئین با لفافه و دستگیری ۳ قاچاقچی در همدان خبر داد.

سردار کامرانی صالح، اظهار داشت: در پی تلاش های اطلاعاتی چند ماهه پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان بر روی یک باند تهیه و توزیع موادمخدر ، قاچاقچیانی که اقدام به انتقال مواد مخدر از استان های غربی کشور به استان همدان می کردند شناسایی شدند.

وی با اشاره به کشف هروئین، افزود: در یک اقدام سریع عملیاتی خودروی آن ها در ورودی شهر همدان متوقف و در بازرسی از آن، ۲۰ کیلو گرم هروئین با لفافه کشف، ۳ نفر دستگیر و ۲ دستگاه خودرو نیز توقیف شد.

فرمانده انتظامی استان همدان با اشاره به کشف هروئین، اظهار داشت: اشراف اطلاعاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر با روحیه جهادی و پرسنل خدوم انتظامی باعث شده قاچاقچیان مواد مخدر نتوانند به راحتی به اهداف شوم و پلید خود برسند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر