سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

کاظمی مطرح کرد:

نقشه راه شهرستان ملایر تدوین شده است

نماینده مردم ملایر ضمن اشاره به سند سه ساله توسعه از نقشه راه شهرستان ملایر که تدوین شده است، سخن گفت.

کاظمی

به گزارش خبرگزاری موج همدان، محمد کاظمی ، نماینده مردم ملایر در دیدار معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ملایر، گفت: خوشحال هستیم که فرماندار ملایر باسابقه درخشان و پرتوان وارد شهرستان شده‌اند و نقشه راه شهرستان ملایر بر اساس سند سه‌ساله توسعه توسط استاندار همدان تدوین‌شده است و همه مدیران وظیفه‌دارند بر این اساس حرکت و تصمیم گیری کنند. 

 

پیشروی بر اساس سند راهبردی شهرستان

نماینده مردم ملایر در ادامه خاطرنشان کرد: کشور ما در شرایطی قرارگرفته است که تحریم‌های ظالمانه به مردم فشار آورده است و این وظیفه همه مدیران را سخت‌تر می‌کند. 

وی با بیان این‌که انتقادات سازنده به دولت وارد است، بیان کرد: بسیاری از مشکلات اقتصادی که وجود دارد تنها مربوط به دولت نمی‌ شود و نباید این شرایط را حاصل کار دولت دانست. 

کاظمی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی از همه دولت‌ها به‌ویژه این دولت حمایت کرده اند و همواره بر اتحاد و همدلی همه نیروهای نظام تأکید دارند. 

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ملایر نیز با بیان این‌که دشمنان این نظام به دنبال مأیوس کردن مردم از انقلاب و نظام هستند، تأکید کرد: ما مدیون خون شهدا هستیم و وظیفه مدیران در نظام جمهوری اسلامی بسیار سنگین است و فعالیت یک مدیر نباید محدود به ساعت اداری شود، بلکه مدیر باید جهادی و در طول شبانه‌روز به این مردم خدکت کند.  

قدرت اله ولدی افزود: با تلاش، اتحاد و همدلی که بین مدیران شهرستان وجود دارد می توانیم ملایر را در همه زمینه‌ها پایلوت و نمونه کشوری کنیم و این به‌ جز با زحمات شبانه‌روزی همه مدیران و همراهی مردم شهرستان مسیر نمی شود. 

وی از تشکیل شورای راهبردی در ملایر خبرداد و افزود: در این شورا از نمایندگان، بزرگان، احزاب و همه‌کسانی که دل در گروه این شهرستان دارند و حتی اگر در خارج از شهرستان باشند استفاده کرده و سند راهبردی شهرستان را باقوت و قدرت بیشتری در این شورا به‌ پیش می‌ بریم. 

ولدی تأکید کرد: برای پیشبرد و توسعه همه جانبه شهرستان بر اساس سند راهبردی شهرستان از همه ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها و همه تفکرات به ویژه جوانان پویا، متعهد و فعال و مستعد استفاده می کنیم. 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر