سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

رئیس اتحادیه مرغ و ماهی همدان خبر داد:

کاهش قیمت مرغ

رئیس اتحادیه مرغ و ماهی همدان از کاهش قیمت مرغ خبر داد

قیمت مرغ

به گزارش خبرگزاری موج همدان، جواد عاشوری اظهار داشت: امروز قیمت هر کیلوگرم مرغ گرم در بازار همدان ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان است که نسبت به روز گذشته ۵۰۰ تومان کاهش یافته است.

وی تصریح کرد: خوشبختانه جوجه ریزی‌ها به اندازه کافی انجام شده، بنابراین انتظار میرود در روزهای آینده قیمت مرغ به ۱۱ هزار تومان و شاید هم کمتر برسد.

رئیس اتحادیه مرغ و ماهی همدان با بیان اینکه هیچ گونه کمبودی در زمینه عرضه مرغ وجود ندارد، گفت: میزان تقاضا نسبت به عرضه کاهش یافته است.

عاشوری ابراز کرد: قیمت مرغ زنده نیز در مرغداری ها ۸ هزار و ۵۰۰ تومان است که نسبت به ماه گذشته درصدی کاهش داشته است.

وی از ثبات قیمت تخم مرغ خبر داد و گفت: هرشانه تخم مرغ با قیمت ۱۳ الی ۱۶ هزار تومان به فروش میرسد که قیمت آن بر اساس سایز و وزن تخم‌مرغ‌ها تعیین می‌شود.

رئیس اتحادیه مرغ و ماهی همدان اظهار داشت: روزانه 70 الی 80 تن مرغ گرم در سطح شهر توزیع می‌شود. هنوز نیاز به توزیع مرغ منجمد احساس نمی‌شود، در صورت نیاز از طریق کانال سازمان صنعت، معدن و تجارت عرضه می‌شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر