سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

سیدمصطفی موسوی:

تقویت روحیه مطالبه‌گری در مردم دنبال می‎شود

رئیس مجمع سمن‌های استان همدان گفت: مشارکت مردم در تصمیم‌سازی‌های سطح استان دنبال می‌‎شود و تا امروز هیچ کمک دولتی به مجمع نشده است و این مجموعه با رویکرد استقلال‌طلبانه و مستقل و در راستای مساعدت به مردم شکل گرفته است.

موسوی سمن

به گزارش خبرگزاری موج همدان، رئیس مجمع سمن‌های استان همدان در دیدار سمن ها و فعالان اجتماعی با امام جمعه همدان گفت: هشت کارگروه در مجمع سمن‌های استان تشکیل شده تا مسائل مختلف استان را بررسی کند.

سیدمصطفی موسوی با بیان اینکه تاکنون دو اجلاس مهم با موضوع‌های توسعه پایدار همدان و مشارکت‌ اجتماعی و مدیریت شهری برگزار شده است افزود: همچنین توجه به بانوان و استفاده  از ظرفیت بانوان آنها در رأس امور ما قرار دارد به طوری که کمیته بانوان را نیز تشکیل دادیم.

وی با بیان اینکه بخش بعدی و هدف بعدی توانمندسازی سمن‌ها و آگاهی‌بخشی به مردم نسبت به حقوق و تکالیف مردم است تصریح کرد: این هدف  در قالب برگزاری کارگاه‎ها، اطلاع رسانی و چاپ و توزیع بروشور دنبال می‌شود.

رئیس مجمع سمن‌های استان همدان با اشاره به اینکه مشارکت مردم در تصمیم‌سازی‌های سطح استان دنبال می‌‎شود  ادامه داد: تا امروز هیچ کمک دولتی به مجمع نشده است و این مجموعه با رویکرد استقلال‌طلبانه و مستقل و در راستای مساعدت به مردم شکل گرفته است.

وی تأکید کرد: ما نه تنها از اعتبارات و کمک‌های مادی دولت بهره‌ای نبردیم بلکه به کمک بخش‌های دولتی هم رفتیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر