سرخط خبرها
  • هیلاری کلینتون: ما باعث شدیم ایران قوی شود
  • ۴۱ هزار واحد مسکونی برای تحت پوششان بهزیستی در حال ساخت است
  • ورود موج جدید بارش به کشور از روز شنبه از سمت شمال غرب
  • لبخند پسته دهان‌بست در بورس/ بازدهی ۲۷ درصدی در ۱۱ روز معاملاتی
  • پزشکیان در تماس با استاندار مازندران:مشکلات سیل‌زدگان را فوری رفع کنید
  • تولید برنج به ۲.۲ میلیون تن می رسد
  • ۸۲ سالن سینما در کشور احداث و بهره‌برداری شد
  • ۴ دیدار از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال لغو شد
  • محرومیت شدیدتری برای خداداد عزیزی باید در نظر می‌گرفتند
  • ترامپ: رأی بدهید، ۵۰۰۰ دلار بگیرید
  • رئیس قوه قضاییه:طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم
  • هشدار پلیس فتا؛ مراقب فروشگاه‌های جعلی لوازم‌التحریر باشید
  • افزایش ۴۵ درصدی تعرفه مکالمه تلفن ثابت به همراه از ۲۰ شهریور

دستور ویژه دادستان جاسک برای برخورد با سارقان تجهیزات شناورهای آسیب‌دیده

دادستان جاسک دستور ویژه‌ای برای شناسایی و برخورد قانونی با عوامل تعرض، تخریب و برداشت غیرمجاز از اموال و تجهیزات شناورهای آسیب‌دیده در محدوده دریایی این شهرستان صادر کرد.

دادستان+جاسک+
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، محمدجواد پارسانیا دادستان جاسک اظهار کرد: در پی انتشار گزارش‌ها و مطالبی در فضای مجازی درباره احتمال تعرض و برداشت غیرمجاز از اموال و تجهیزات برخی شناورها و کشتی‌های آسیب‌دیده و لنگر انداخته در محدوده دریایی جاسک دستور ویژه‌ای برای بررسی موضوع و شناسایی افراد خاطی صادر شده است.

وی افزود: براساس این دستور دریابانی شهرستان جاسک موظف شده است با افزایش نظارت و مراقبت از شناورها و اموال موجود نسبت به شناسایی افراد متخلف و جلوگیری از ادامه هرگونه تعرض اقدام کند.

دادستان عمومی و انقلاب جاسک، تصریح کرد: در صورت احراز تخلف افراد شناسایی‌شده دستگیر و برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی خواهند شد و در صورت شناسایی افراد دخیل در تخریب، سرقت یا برداشت غیرمجاز از تجهیزات و اموال شناورهای آسیب‌دیده برای آنان پرونده قضایی تشکیل می‌شود.

پارسانیا با تأکید بر ضرورت حفاظت از اموال و تجهیزات آسیب دیده متعلق به شناورها و شرکت‌های تجاری و نفتی، گفت: باید تدابیر لازم برای جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده از شرایط موجود اتخاذ شود.

وی ادامه داد: بخشی از شناورها و تأسیسات دریایی منطقه در جریان حملات جنگی آسیب دیده‌اند و صاحبان این اموال در حال پیگیری روندهای قانونی مربوط به شناسایی، ارزیابی و جبران خسارت‌های وارده هستند.

دادستان عمومی و انقلاب جاسک، خاطرنشان کرد: هرگونه دست‌اندازی، تخریب یا برداشت غیرمجاز از اموال آسیب دیده علاوه بر وارد کردن خسارت مضاعف به صاحبان شناورها، می‌تواند روند بررسی میزان خسارت و تعیین تکلیف اموال را نیز با مشکل مواجه کند.

پارسانیا از شهروندان و صاحبان شناورها خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک یا تعرض به اموال آسیب‌ دیده موضوع را از طریق مراجع انتظامی و قضایی اطلاع دهند و از هرگونه اقدام شخصی و خارج از چارچوب قانون خودداری کنند.

وی در پایان تأکید کرد: موضوع حفاظت از اموال شناورهای آسیب دیده با جدیت در حال پیگیری است و در صورت شناسایی و احراز تخلف با عوامل آن در چارچوب قانون برخورد قضایی خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه