دادستان جاسک خبر داد؛
تشکیل پرونده قضایی علیه ۳ شرکت به دلیل معوقات
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جاسک، از اعلام جرم علیه سه شرکت متخلف به دلیل عدم ارائه مستندات پرداخت حقوق و مزایای معوقه کارگران خبر داد.
، محمد جواد پارسانیا، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جاسک، در راستای حفظ حقوق عامه و حمایت از کارگران، از تشکیل پرونده قضایی و اعلام جرم علیه سه شرکت خبر داد که از ارائه مستندات پرداخت حقوق و مزایای معوقه کارگران خودداری کردهاند.
پارسانیا با بیان اینکه دستگاه قضایی همواره حامی کارفرمایان متعهد و فعالان اقتصادی رونقدهنده تولید است، افزود: تأخیر در پرداخت حقوق کارگران بههیچ وجه قابل پذیرش نیست و ما بهطور مستمر این موضوع را پیگیری میکنیم.
وی با اشاره به سوابق تذکرات مکرر و برگزاری جلسات متعدد با مسئولین این شرکتها و اعطای مهلتهای لازم، خاطرنشان ساخت: علیرغم تمامی پیگیریها، برخی شرکتها تاکنون هیچ مدرک و سندی دال بر تسویه حقوق و مزایای کارگران ارائه نکردهاند که این امر موجب نارضایتی شدید کارگران شده است.
دادستان جاسک در پایان تأکید کرد که تمامی شرکتها موظف به پرداخت بهموقع تعهدات خود هستند و عملکرد کارفرمایان در این زمینه به صورت مستمر توسط دستگاه قضایی رصد خواهد شد.
ارسال نظر