سرخط خبرها
  • احتمال وقوع رگبار در نواحی جنوب کشور طی دو روز آینده
  • آتش‌سوزی تالاب بیشه‌دالان بروجرد؛ بررسی علت و شناسایی عامل حادثه ادامه دارد
  • راه‌اندازی خط پنج‌رقمی «۵۲۱۴۴» برای تسریع در پاسخگویی به بیمه‌شدگان
  • استقلال ۱ - ۱ پرسپولیس/ تقسیم امتیازات سرخابی‌ها در نقش جهان

نگرانی از وضعیت سلامت مجروحان حمله به کوهستک/ حال یکی از بیماران وخیم است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به وضعیت مجروحان حمله به کوهستک گفت: متاسفانه حال عمومی یکی از ۶ بیمار بستری در بخش مراقبت‌های ویژه مساعد نیست.

حمله به مراسم عروسی کوهستک هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، پژمان شاهرخی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، با اشاره به شهادت ۴ نفر و مجروح شدن ۶۵ نفر در پی حمله آمریکا به یک مراسم عروسی در شهرستان سیریک، گفت: ۲ نفر از شهدا در محل حادثه و ۲ نفر دیگر به دلیل شدت جراحات وارده در بیمارستان، به شهادت رسیدند.

وی افزود: در حال حاضر بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) میناب به عنوان مرکز اصلی درمان مجروحان، در حال ارائه خدمات تخصصی به مجروحان است و بیمارستان سیریک نیز ۸ مجروح را بستری کرده و اقدامات درمانی لازم برای آنان در حال انجام است.

شاهرخی ادامه داد: در بیمارستان میناب، ۶ نفر از مجروحان در بخش مراقبت های ویژه (ICU) بستری هستند و ۲۶ نفر نیز در بخش های جراحی تحت درمان قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در پایان افزود: تا کنون ۳۶ نفر از مجروحان پس از انجام اقدامات تشخیصی و درمانی تخصصی و با توجه به مساعد بودن وضعیت عمومی، از بیمارستان ترخیص شده اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه