سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

افزایش محسوس دما و نفوذ گرد و غبار در هرمزگان / ناپایداری‌ها تا شنبه ادامه دارد

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان از افزایش محسوس دما، احتمال نفوذ گردوغبار و رگبارهای پراکنده در ارتفاعات استان تا شنبه خبر داد.

هواشناسی هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، مجتبی حمزه‌نژاد صبح چهارشنبه با تشریح وضعیت جوی، دریایی و دمایی استان، اظهار کرد: امروز آسمان استان صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در ساعات بعدازظهر با رشد ابر در ارتفاعات احتمال وقوع رگبار پراکنده باران در برخی نقاط به ویژه ارتفاعات شرقی وجود دارد.

وی افزود: از پنجشنبه تا شنبه از شدت ناپایداری‌های عصرگاهی در ارتفاعات استان کاسته می‌شود، اما با توجه به تشدید بادهای ۱۲۰ روزه در جنوب شرق کشور، احتمال انتقال و نفوذ گردو غبار از این مناطق به نواحی شرقی هرمزگان پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان، ادامه داد: در مناطق دریایی استان تا روز شنبه وزش باد قابل ملاحظه‌ای انتظار نمی‌رود و با وجود وزش بادهای سطحی شرایط برای انجام فعالیت‌های دریایی و دریانوردی مساعد است، هرچند شناورها باید احتیاط لازم را داشته باشند.

حمزه‌نژاد با اشاره به شرایط دمایی استان، گفت: از امروز تا شنبه به دلیل کاهش رطوبت نسبی، افزایش محسوس دما در طول روز در بیشتر نقاط هرمزگان پیش‌بینی می‌شود.

وی توصیه کرد: شهروندان از قرار گرفتن طولانی مدت در معرض تابش مستقیم خورشید در ساعات گرم روز و همچنین ترددهای غیر ضروری هنگام غبارآلود شدن هوا خودداری کنند.

حمزه‌نژاد همچنین بر ضرورت تنظیم دما و رطوبت گلخانه‌ها و دامداری‌ها و مدیریت مصرف آب و برق در روزهای پیش رو تأکید کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه