سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

افزایش محسوس دما و نفوذ گرد و غبار در هرمزگان / ناپایداری‌ها تا شنبه ادامه دارد

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان از افزایش محسوس دما، احتمال نفوذ گردوغبار و رگبارهای پراکنده در ارتفاعات استان تا شنبه خبر داد.

هواشناسی هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، مجتبی حمزه‌نژاد صبح چهارشنبه با تشریح وضعیت جوی، دریایی و دمایی استان، اظهار کرد: امروز آسمان استان صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در ساعات بعدازظهر با رشد ابر در ارتفاعات احتمال وقوع رگبار پراکنده باران در برخی نقاط به ویژه ارتفاعات شرقی وجود دارد.

وی افزود: از پنجشنبه تا شنبه از شدت ناپایداری‌های عصرگاهی در ارتفاعات استان کاسته می‌شود، اما با توجه به تشدید بادهای ۱۲۰ روزه در جنوب شرق کشور، احتمال انتقال و نفوذ گردو غبار از این مناطق به نواحی شرقی هرمزگان پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان، ادامه داد: در مناطق دریایی استان تا روز شنبه وزش باد قابل ملاحظه‌ای انتظار نمی‌رود و با وجود وزش بادهای سطحی شرایط برای انجام فعالیت‌های دریایی و دریانوردی مساعد است، هرچند شناورها باید احتیاط لازم را داشته باشند.

حمزه‌نژاد با اشاره به شرایط دمایی استان، گفت: از امروز تا شنبه به دلیل کاهش رطوبت نسبی، افزایش محسوس دما در طول روز در بیشتر نقاط هرمزگان پیش‌بینی می‌شود.

وی توصیه کرد: شهروندان از قرار گرفتن طولانی مدت در معرض تابش مستقیم خورشید در ساعات گرم روز و همچنین ترددهای غیر ضروری هنگام غبارآلود شدن هوا خودداری کنند.

حمزه‌نژاد همچنین بر ضرورت تنظیم دما و رطوبت گلخانه‌ها و دامداری‌ها و مدیریت مصرف آب و برق در روزهای پیش رو تأکید کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه