سرخط خبرها
  • جزییات پوشش ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در مراکز دولتی توسط بیمه سلامت
  • تولید ۶۱۶ میلیون محتوا در سکو‌های ایرانی/ روبیکا ۷۸۰ میلیارد بازدید ثبت کرد
  • افزایش سرعت پرداخت خسارت با حذف فرآیند‌های حضوری در بیمه
  • رفع مشکل واردات مواد اولیه واحد‌های تولیدی در دستور کار قرار گرفت
  • بازداشت عوامل ضرب و شتم پیرمرد کرجی
  • ثابت قدم برکنار شد/ واحدی سرپرست شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی شد
  • سرپرست وزارت نفت: فصل جدیدی در همکاری انرژی با روسیه گشوده می‌شود
  • تکذیب شایعه تخلیه و تعطیلی مدارس/ آموزش در سراسر کشور حضوری است
  • قالیباف: رسیدگی به معیشت مردم از موضوعات مهم و فوری کشور است
  • سرلشکر رضایی: امنیت در غرب آسیا باید درون‌زا باشد
  • تیم ملی کشتی فرنگی ایران برای دومین سال متوالی قهرمان جهان شد
  • رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران، مرزشکنی علمی نخبگان است

مدیرکل راه‌آهن هرمزگان:

ظرفیت قطارها از هرمزگان برای بدرقه رهبر شهید افزایش می‌یابد

مدیرکل راه‌آهن هرمزگان گفت: ظرفیت قطارهای مسافری راه‌آهن از هرمزگان به تهران و مشهد برای اعزام زائران مراسم بدرقه رهبر شهید افزایش یافت.

راه‌آهن هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، علیرضا نصیری برازنده مدیرکل راه‌آهن هرمزگان در این خصوص اظهار کرد: از ۱۲ تا ۱۶ تیر ماه با افزایش ظرفیت قطارها، امکان سفر افراد بیشتری از مردم ولایتمدار هرمزگان به تهران، مشهد و قم فراهم شده و برای بازگشت زائران نیز ظرفیت قطارهای مسیر تهران و مشهد به بندرعباس افزایش یافته است.

وی با اشاره به برنامه افزایش ظرفیت قطارهای مسیر تهران گفت: ۱۲ تیرماه یک رام قطار با افزایش ظرفیت ۲۲۲ نفر، ۱۳ تیرماه دو رام قطار با افزایش ظرفیت ۲۵۷ نفر، ۱۴ تیرماه سه رام قطار با افزایش ظرفیت ۴۴۲ نفر و ۱۵ تیرماه یک رام قطار با افزایش ظرفیت ۲۴۹ نفر به مسیر تهران اضافه شده است.

مدیرکل راه‌آهن هرمزگان همچنین درباره افزایش ظرفیت قطارهای مسیر مشهد گفت: ۱۶ تیرماه یک رام قطار با افزایش ظرفیت ۱۶۲ نفر برای اعزام زائران این مسیر در نظر گرفته شده است.

نصیری برازنده گفت: برای رفاه حال مسافران پس از پایان مراسم نیز ظرفیت قطارهای بازگشت از تهران به بندرعباس ۱۶ تیرماه، ۲ رام قطار با افزایش ظرفیت ۲۸۰ نفر اختصاص یافته است.

وی در پایان افزود: مسیر مشهد به بندرعباس نیز ۱۹ و ۲۱ تیرماه، ۲ رام قطار با مجموع افزایش ظرفیت ۱۸۰ نفر برای بازگشت زائران پیش‌بینی شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه