سرخط خبرها
  • مهلت جدید برای استفاده از کالابرگ خرداد
  • توصیه هاشمی به زائران اربعین: نیازی به خرید سیمکارت عراقی نیست
  • رکوردشکنی مردم در مدیریت مصرف برق
  • زیدان سرمربی تیم ملی فرانسه شد
  • پزشکیان: با هدایت رهبری از حقوق ملت کوتاه نمی‌آییم
  • رشیدی: تیم‌های عربی با جت حرکت می‌کنند ما لاک‌پشتی
  • حقوق بازنشستگان واریز شد/پرداخت حقوق کارکنان دولت حداکثرتا فردا
  • علت پلمب برخی کافه‌های مرکز تهران مشکلات صنفی بوده است
  • پایان همیشگی خاموشی تا شهریور: خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان معاف
  • رئیس جمهور به وزارت نیرو: برق دولت را قطع کنید اما برق تولید کننده را خیر
  • علت توقف برنامه فردوسی‌پور دعوت از علیرضا فغانی بود
  • هشدار ایران به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا

رئیس کل دادگستری هرمزگان:

حادثه شهادت دانش‌آموزان میناب مصداق جنایت جنگی است

رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به حادثه شهادت دانش‌آموزان دبستان شجره‌طیبه میناب، این واقعه را مصداق بارز جنایت جنگی دانست و تأکید کرد: این پرونده به‌طور ویژه در حال پیگیری است.

رویداد اعتراضی «میناب جان داد»
به گزارش خبرنگار هرمزگان خبرگزاری موج

، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان در حاشیه حضور در گلزار شهدای دانش‌آموز میناب اظهار کرد: هرچه از زمان وقوع این حادثه تلخ می‌گذرد، ابعاد و زوایای آن بیشتر روشن می‌شود و بدون تردید رسوایی عاملان این جنایت برای همیشه در تاریخ ثبت خواهد شد.

وی افزود: همه دنیا باید ببیند و بداند که خانواده‌های این کودکان معصوم و دانش‌آموزان بی‌گناه چه داغ سنگین و رنج عمیقی را تحمل می‌کنند و در این میان رسانه‌ها رسالت بزرگی برای انعکاس این حقیقت بر عهده دارند.

رئیس کل دادگستری  هرمزگان با اشاره به پیگیری‌های قضایی در این خصوص تصریح کرد: در دستگاه قضایی به صورت ویژه این پرونده را در تمامی ابعاد در حال پیگیری داریم تا ان‌شاءالله به نتیجه قطعی برسد.

قهرمانی همچنین با تأکید بر نقش مهم رسانه‌ها در این رابطه گفت: رسانه‌ها باید فضایی را که امروز در گلزار شهدای دانش‌آموز میناب شاهد آن هستیم برای افکار عمومی جهان تصویرسازی کنند تا همگان این فضا، حال و هوای حاکم و روحیات خانواده‌های داغدار را ببینند و درباره ظلم و جنایتی که رخ داده قضاوت کنند.

گفتنی است؛ در پی حمله هوایی جنگنده‌های آمریکایی و صهیونیستی در روز شنبه ۹ اسفند ماه سال ۱۴۰۴ (نخستین روز از جنگ تحمیلی رمضان) به دبستان شجره‌طیبه در شهر میناب در شرق  هرمزگان، ۱۶۸ کودک معصوم و بی گناه دانش‌آموز به شهادت رسیدند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه