سرخط خبرها
  • اصرار زن برای ازدواج به جنایت ختم شد
  • قلعه‌نویی در دوراهی: ماندن در تیم ملی یا پیگیری ۷۰ میلیارد مطالبات
  • میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگا‌ه ها در سه استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه افزایش یافت
  • تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیرماه
  • هشدار درمورد ناایمنی هتل استقلال تهران
  • تامین آب پایانه‌های مرزی برای اربعین بدون مشکل انجام می‌شود
  • اصغر خلیلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر را بر عهده گرفت
  • مشاهده پلنگ ایرانی کمیاب در منطقه شکار ممنوع لارستان
  • اعزام کاروان ورزش عشایری ایران به مسابقات جهانی
  • ارتش: پاسخ ارتش به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدید و کوبنده‌تر خواهد بود
  • راهپیمایی جاماندگان اربعین با شعار باید برخاست برگزار می‌شود
  • وزیر جهادکشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن رسید
  • تشریح خدمات ویژه آموزش‌وپرورش به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر
  • تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه در تهران
  • تهدید خاله‌نرگس به اسیدپاشی و شهادت شبیه ماکان
  • همتی: نرخ تورم ماهانه تیرماه تقریباً نصف شد
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان مطرح کرد:

تامین آب اضطراری ۳۰ روستا و ۲ شهر قشم در پی حمله تروریستی به تاسیسات آب‌ شیرین‌ کن

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از آغاز عملیات فوری برای تامین آب ۴۰ هزار نفر از ساکنان جزیره قشم از طریق منابع جایگزین پس از حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی و آمریکا به زیرساخت‌ های حیاتی تولید آب در این جزیره خبر داد.

آبفا هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

،عبدالحمیدحمزه‌ پور مدیرعامل آبفای هرمزگان  با اعلام خبر تخریب یکی از آب شیرینکن های  استراتژیک  قشم   بر اثر حملات دشمن، اظهار داشت: به منظور جبران خلل ایجاد شده در شبکه توزیع، تامین ۷ هزار مترمکعب آب از منابع جایگزین برای ۳۰ روستا و ۲ شهر این جزیره به‌ صورت اضطراری در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به ابعاد فنی این حادثه تصریح کرد: در پی این حملات، تاسیسات آب‌شیرین‌کن تولید آب و برق قشم با ظرفیت تولید ۱۲ هزار مترمکعب که وظیفه تامین آب پایدار جمعیت ۴۰ هزار نفری منطقه را بر عهده داشت، دچار تخریب شده است.

حمزه‌ پور افزود: تیم‌ های عملیاتی شرکت آب و فاضلاب بلافاصله وارد عمل شده و جهت اتصال به منابع جدید، عملیات لوله‌ گذاری به طول بیش از یک کیلومتر و بازسازی یک باب ایستگاه پمپاژ را آغاز کرده‌اند تا حداقل نیاز آبی مردم منطقه در کوتاه‌ترین زمان ممکن تامین شود.

مدیرعامل آبفای هرمزگان با محکومیت هدف قرار دادن زیرساخت‌ ها، خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی و آمریکا با زیر پا گذاشتن تمامی قواعد بین‌المللی و حمله به تاسیسات آب‌ رسانی، نشان دادند که از سر استیصال به تخریب زیرساخت‌ هایی روی آورده‌ اند که مستقیماً با زندگی و معیشت مردم در ارتباط است.

وی در پایان تاکید کرد که خادمان مردم در شرکت آب و فاضلاب، علیرغم شرایط جنگی و تهدیدات موجود، به‌صورت شبانه‌ روزی و بی‌ وقفه در سنگر خدمت‌ رسانی حضور دارند تا مردم با کمترین چالش در حوزه تامین آب مواجه شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه