رئیس کل دادگستری هرمزگان:
برخورد قاطع با اغتشاشگران در دستور کار است
رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: برخورد قاطع با اغتشاشگران و مخلان نظم و امنیت در دستور کار است و به مردم قول میدهیم برخوردها بازدارنده باشد.
، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان در دیدار با نیروهای امنیتی و انتظامی، از تلاشهای آنها در تامین امنیت و مقابله با اغتشاشات اخیر تقدیر و تشکر کرد.
قهرمانی در این دیدار، با اشاره به تدبیر استاندار و اعضای شورای تامین، اظهار داشت: با هوشیاری و مدیریت دقیق، امنیت و احساس امنیت شهروندان در تمامی جهات و موضوعات تحت نظارت و کنترل است.
وی افزود: در حوزههای مختلف، اقدامات بسیار مثبت و موثری در راستای تامین امنیت صورت گرفته است و از نیروهای مخلص و فداکار که در سطح شهر امنیت شهروندان را پوشش میدهند، تقدیر و تشکر شد.
رئیس کل دادگستری هرمزگان، با بیان اینکه از بسیج، نیروی انتظامی، مرزبانی، سپاه و همه عزیزانی که در حوزه امنیتی فعالیت دارند، صمیمانه تقدیر و تشکر میکنم، تاکید کرد: به مردم شریف استان هرمزگان قول میدهیم که با اغتشاشگران و مخلان نظم و امنیت، برخوردی قاطع، قانونی و بازدارنده داشته باشیم.
ارسال نظر