English

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست:

توسعه صنعتی بدون ملاحظه محیط زیست پذیرفتنی نیست

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست بیان داشت: توسعه صنعتی بدون ملاحظه محیط زیست پذیرفتنی نیست.

شینا+انصاری+رئیس+سازمان+حفاظت+محیط+زیست
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، شینا انصاری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، در جلسه‌ای با مسئولان استان هرمزگان با گرامیداشت یاد و خاطره ۱۵۰ شهید محیط‌بان، بر عزم جدی این سازمان برای مقابله با آلودگی‌های زیست‌محیطی تأکید کرد.

وی در این نشست با اشاره به رویکردهای دولت در حوزه محیط زیست، اظهار داشت: پیشگامی استاندار هرمزگان در موضوعات زیست‌محیطی که در امتداد ایده‌ها و دیدگاه‌های رئیس‌جمهور است، شایسته قدردانی است.

انصاری با اشاره به چالش‌های خاص زیست‌محیطی استان هرمزگان تصریح کرد: در خصوص اثرات منفی آب‌شیرین‌کن‌ها و بارگذاری‌های صنعتی، بر لزوم ارزیابی‌های دقیق و تخصصی تأکید داریم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با تقدیر از نقش قوه قضائیه در صیانت از محیط زیست استان گفت: اشراف عمیق زیست‌محیطی رئیس کل دادگستری هرمزگان بسیار ارزشمند است و نکاتی که ایشان برای کاهش زمان فرآیندها مطرح کردند، راهگشا و مؤثر بود.

وی از پیگیری برای اصلاح قوانین حوزه محیط زیست خبر داد و افزود: در مسیر اصلاح قانون اخذ و هزینه‌کرد عوارض آلایندگی قرار داریم. صنایع آلاینده را مماشات نمی‌کنیم و بر اعلام عمومی آن‌ها تأکید جدی داریم.

انصاری با اشاره به سیاست کلان دولت در حوزه توسعه صنعتی خاطرنشان کرد: بارگذاری‌های نقطه‌ای در سال‌های گذشته مشکلات فراوانی ایجاد کرده است و رئیس‌جمهور به‌صورت جدی پیگیر آن هستند که بارگذاری جدیدی در فلات مرکزی ایران صورت نگیرد و توسعه صنعتی به سمت جنوب کشور و در جوار سواحل هدایت شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه، نقش مردم و تشکل‌های مردم‌نهاد را اساسی دانست و گفت: ظرفیت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد با جدیت پای کار هستند و این تشکل‌ها از سرمایه‌های اصلی سازمان حفاظت محیط زیست محسوب می‌شوند.

وی در پایان تأکید کرد: مهم‌ترین سند بالادستی و راهنمای عمل سازمان حفاظت محیط زیست، سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه