English

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان:

بارندگی و باد شدید در هرمزگان بیش از ۳۱۰ قطعی برق به‌جا گذاشت

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد: بارندگی‌های شدید و وزش باد در هرمزگان باعث قطعی بیش از ۳۱۰ مورد برق در سطح استان شد.

قطعی برق بر اثر بارندگی
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

،مهرداد حسن‌زاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان با اشاره به پیامدهای بارندگی‌های اخیر در هرمزگان اظهار داشت: جاری شدن سیلاب موجب بسته شدن موقتی برخی محورهای مواصلاتی شده است که در حال حاضر محور بندرخمیر به بندرلنگه در محدوده پل کَنَخ همچنان مسدود است و رانندگان باید تا اطلاع ثانوی از مسیرهای جایگزین برای تردد استفاده کنند.

وی با بیان اینکه بارش‌ها همچنان در برخی نقاط استان ادامه دارد، افزود: با توجه به شرایط جوی، احتمال مسدود شدن موقت مسیرهای شهری و روستایی وجود دارد که در صورت کاهش شدت جریان آب، این مسیرها در کوتاه‌ترین زمان ممکن بازگشایی خواهند شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان همچنین با اشاره به خسارات واردشده به شبکه برق استان اظهار کرد: بارندگی و وزش باد شدید منجر به ثبت بیش از ۳۱۰ مورد قطعی برق در سطح استان شده است که با حضور گروه‌های عملیاتی شرکت برق، بخشی از این قطعی‌ها برطرف شده و ۱۶۲ مورد دیگر نیز در دست اقدام و در حال رفع مشکل است.

حسن‌زاده ضمن تأکید بر آمادگی کامل دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان، از شهروندان خواست با توجه به شرایط ناپایدار جوی، از تردد غیرضروری در مسیرهای پرخطر خودداری کرده و اخبار و اطلاعیه‌های رسمی را دنبال کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه