English

اعلام آمادگی گروه‌های جهادی برای مقابله با خسارات سیل در هرمزگان

فرمانده سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان با اشاره به احتمال بروز خسارات ناشی از بارش های صورت گرفته، از آمادگی گروه‌های جهادی برای مقابله با خسارات سیل خبر داد.

گروه‌های جهادی برای مقابله با سیل
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، سرهنگ حسن صنعت کاران فرمانده سپاه امام سجاد (ع) با اشاره به احتمال بروز خسارات ناشی از بارش‌های صورت گرفته و سیلاب در برخی مناطق  هرمزگان اظهار کرد: در حال حاضر گروه جهادی از سراسر  هرمزگان آمادگی کامل خود را برای اعزام و حضور میدانی در مناطق سیل‌زده اعلام کرده‌اند و در صورت نیاز، در کوتاه‌ترین زمان ممکن وارد عرصه خدمت‌رسانی خواهند شد.

وی با تأکید بر مسئولیت اجتماعی و مردمی سپاه افزود: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در چنین شرایطی تا آخرین لحظه در کنار مردم خواهد ماند و با به‌کارگیری همه ظرفیت‌های جهادی، لجستیکی و انسانی خود برای کاهش خسارات و کمک به آسیب‌دیدگان اقدام خواهد کرد.

فرمانده سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان  خاطرنشان کرد: هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های اجرایی، گروه‌های امدادی و نیروهای مردمی انجام شده و آمادگی لازم برای مدیریت بحران و پشتیبانی از مناطق در معرض خطر وجود دارد.

همچنین ظرفیت‌های خودرویی و ماشین آلات به همراه قسمت فنی و ارتباطی آماده نقش آفرینی در حوزه‌های مورد نیاز هستند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه