English

آتش‌سوزی در آرایشگاه مردانه بندرعباس مهار شد

آتش‌سوزی در یک آرایشگاه مردانه در ششصد دستگاه بندرعباس با تلاش به موقع آتش‌نشانان مهار و از گسترش آن به مغازه‌های مجاور جلوگیری شد.

آتش سوزی
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، روز گذشته یک آتش‌سوزی در آرایشگاه مردانه‌ای واقع در ششصد دستگاه بندرعباس جنب مدرسه سپیده کاشانی رخ داد.

این حادثه به مرکز فرماندهی ۱۲۵ گزارش شد با حضور سریع و به موقع تیم عملیاتی ایستگاه شماره ۲ مهار گردید.

محمد امین لیاقت رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس در خصوص جزئیات این حادثه گفت: آتش‌نشانان پس از رسیدن به محل حادثه با استفاده از تجهیزات اطفای حریق و رعایت اصول ایمنی موفق شدند شعله‌های آتش را مهار کنند و از گسترش آن به مغازه‌های مجاور جلوگیری نمایند.

وی افزود: خوشبختانه در این حادثه هیچ‌گونه تلفات جانی گزارش نشد اما برخی از وسایل داخل آرایشگاه دچار خسارت شد.

رئیس سازمان آتش‌نشانی بندرعباس در پایان اعلام کرد که بررسی‌های کارشناسان آتش‌نشانی نشان می‌دهد علت وقوع این حادثه، اتصالی در سیستم برق مغازه بوده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه