شرکت گاز هرمزگان رکورد بازرسی خطوط گاز را ثبت کرد

شرکت گاز هرمزگان در ۶ ماهه نخست امسال با انجام بیش از هزار و نهصد ساعت بازرسی و تست صدها کیلومتر خطوط انتقال و شبکه شهری، به رکوردی تازه در ایمنی و کنترل فنی دست یافت.

رییس بازرسی خطوط انتقال گاز
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، مهدی جعفری رئیس بازرسی فنی شرکت گاز هرمزگان اعلام کرد: در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۴، واحد بازرسی فنی این شرکت توانسته رکوردی چشمگیر در حوزه تست و بازرسی خطوط انتقال و توزیع گاز به ثبت برساند.

جعفری ابراز کرد: طی این مدت بیش از ۱۹۱۲ نفرساعت بازرسی تخصصی بر روی بیش از ۴۰۰ هزار واحد کالا مرتبط با پروژه‌های مهندسی و بهره‌برداری انجام شده است.

وی اذعان کرد: با اجرای ۵۸ تست مقاومت و نشتی و صرف ۲۰۹ نفرروز بازرسی، بالغ بر ۵۱۲ کیلومتر شبکه گازرسانی درون‌شهری پلی‌اتیلن و ۷۰ کیلومتر خطوط انتقال و تغذیه تحت آزمون‌های فنی قرار گرفته و نتایج آنها مورد تأیید قرار گرفته است.

به گفته رئیس بازرسی فنی، این دستاورد مهم، زمینه گازرسانی به هشت واحد صنعتی بزرگ استان از جمله شرکت‌های نفت جی، افرافولاد و پتروطلا را فراهم کرده و به‌عنوان نقطه عطفی در تاریخ بازرسی فنی شرکت گاز هرمزگان شناخته می‌شود.

جعفری در ادامه با اشاره به حوزه ایمنی تصریح کرد: بازرسی‌های دوره‌ای ایستگاه‌های تقلیل فشار گاز و حفاظت کاتدیک طبق برنامه زمان‌بندی انجام شده و رفع موارد اعلامی توسط تیم بازرسی، استمرار گازرسانی ایمن و بی‌وقفه را تضمین کرده است.

وی عنوان کرد: تیم نشت‌یابی شرکت نیز بیش از ۲۰۰۰ کیلومتر عملیات رصد شبکه را انجام داده و موفق به شناسایی و اصلاح ۱۰۵۸ مورد نشت هوایی، ۷۹ نشت زمینی و ۳۸۹ مورد ناایمن شده است؛ اقدامی که نقش مهمی در جلوگیری از هدررفت منابع طبیعی و ارتقای ایمنی شبکه گاز دارد.

رئیس بازرسی فنی در پایان گفت: تلاش مستمر کارشناسان شرکت گاز هرمزگان با بهره‌گیری از استانداردهای روز شرکت ملی گاز ایران، مسیر توسعه، ایمنی و پایداری زیرساخت‌های گاز استان را هموار ساخته است و این روند با هدف تضمین کیفیت و ایمنی خدمات ادامه خواهد یافت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه