سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

همکاری صنعتی و دریایی هرمزگان و عمان شتاب می‌گیرد

نشست نماینده عمان با فعالان اقتصادی هرمزگان، پیوند بنادر دو کشور را آغاز کرد، توسعه خوشه‌های صنعتی را شتاب داد و مسیر راه‌اندازی خطوط منظم دریایی را هموار ساخت؛ نقشی که شهرک‌های صنعتی هرمزگان را به قلب تولید و صادرات مشترک بدل می‌کند.

اتاق بازرگانی
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، این رویداد با حضور مدیران بخش خصوصی، مسئولان اقتصادی و سید امیر امیری‌زاد، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی هرمزگان، فرصتی برای گفت‌وگوی مستقیم فعالان اقتصادی با مقام عمانی فراهم آورد.

امیری‌زاد با اشاره به جایگاه راهبردی هرمزگان و همجواری دریایی با کشور عمان گفت: این استان با زیرساخت‌های بندری و صنعتی خود می‌تواند به کانون مبادلات و تولیدات مشترک میان دو کشور تبدیل شود.

وی تأکید کرد که شهرک‌های صنعتی استان ظرفیت جذب سرمایه‌گذاران عمانی و ایجاد واحدهای تولیدی مشترک را دارند و بخش خصوصی باید از نزدیکی جغرافیایی و فرهنگی برای رشد صادرات متقابل بهره ببرد. برگزاری نمایشگاه‌های مشترک، تورهای تجاری و نشست‌های تخصصی، توسعه خوشه‌های صنعتی، مبادله فناوری و ایجاد نواحی صنعتی مشترک از دیگر راهکارهای مطرح شده بود.

در پایان، فعالان اقتصادی استان نیز بر تسهیل صادرات محصولات صنعتی، شیلاتی و معدنی به عمان و ضرورت راه‌اندازی خط منظم حمل‌ونقل دریایی بین بندرعباس و بنادر عمانی تأکید کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه