English

پایان موفق طرح دریابست میگو و آغاز فصل صید در هرمزگان

معاون صید و بنادر شیلات هرمزگان، از اجرای موفق طرح دریابست میگو از یکم تا نهم مهرماه خبر داد و گفت: فصل صید میگو از دهم مهرماه با مشارکت بیش از ۲۰۰ شناور صیادی آغاز می‌شود.

شیلات هرمزگان

، محمدصالح طاهری‌نسب معاون صید و بنادر شیلات هرمزگان با اشاره به اجرای موفقیت‌آمیز طرح دریابست ویژه فصل صید میگو در بازه زمانی یکم تا نهم مهرماه اظهار داشت: این اقدام با هدف حفاظت از ذخایر و بازسازی طبیعی جمعیت میگو در آب‌های استان اجرا شد و با همکاری مطلوب جامعه صیادی، به‌ویژه تعاونی‌های صیادی میگوگیر، نتایج مثبتی به همراه داشت.

وی افزود: بر پایه تحقیقات پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان و پس از مشورت با نمایندگان جامعه صیادی، مقرر شد فصل صید میگو از دهم مهرماه و بلافاصله پس از پایان دریابست آغاز شود.

معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان با تأکید بر لزوم رعایت قوانین و مقررات صید، خاطرنشان کرد: در طول فصل صید، شناورهای صیادی موظف به رعایت زمان و محدوده‌های تعیین‌شده هستند و یگان حفاظت منابع آبزیان نیز با جدیت بر حسن اجرای قوانین نظارت خواهد داشت.

گفتنی است، امسال بیش از ۲۰۰ فروند شناور صیادی در شهرستان‌های قشم، میناب، سیریک و بندرخمیر در فصل صید میگو فعالیت خواهند کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه