سرخط خبرها
  • جزییات پوشش ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در مراکز دولتی توسط بیمه سلامت
  • تولید ۶۱۶ میلیون محتوا در سکو‌های ایرانی/ روبیکا ۷۸۰ میلیارد بازدید ثبت کرد
  • افزایش سرعت پرداخت خسارت با حذف فرآیند‌های حضوری در بیمه
  • رفع مشکل واردات مواد اولیه واحد‌های تولیدی در دستور کار قرار گرفت
  • بازداشت عوامل ضرب و شتم پیرمرد کرجی
  • ثابت قدم برکنار شد/ واحدی سرپرست شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی شد
  • سرپرست وزارت نفت: فصل جدیدی در همکاری انرژی با روسیه گشوده می‌شود
  • تکذیب شایعه تخلیه و تعطیلی مدارس/ آموزش در سراسر کشور حضوری است
  • قالیباف: رسیدگی به معیشت مردم از موضوعات مهم و فوری کشور است
  • سرلشکر رضایی: امنیت در غرب آسیا باید درون‌زا باشد
  • تیم ملی کشتی فرنگی ایران برای دومین سال متوالی قهرمان جهان شد
  • رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران، مرزشکنی علمی نخبگان است

کشف و ضبط دو تُن کوسه‌ماهی در آب‌های پارسیان

با تلاش مأموران دریابانی بندرلنگه، دو تُن کوسه‌ماهی در حوزه دریایی پارسیان کشف و توقیف شد؛ محموله با هماهنگی شیلات هرمزگان به سردخانه منتقل و پرونده برای پیگیری قانونی تشکیل شد.

کشف کوسه ماهی
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، سرهنگ مسعود احسانی، فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان، ضمن قدردانی از همکاری دریابانی استان در این عملیات اظهار داشت: صیادان باید در چارچوب قوانین و مقررات صید و صیادی فعالیت کنند و هرگونه صید غیرمجاز، به‌ویژه گونه‌های ارزشمند دریایی، با برخورد قانونی مواجه خواهد شد.

وی افزود: صیانت از ذخایر آبزیان و حفظ منابع دریایی وظیفه‌ای ملی است که تنها با همکاری مشترک دستگاه‌های مسئول و همراهی جامعه صیادی محقق می‌شود.

فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان با تأکید بر اهمیت حفظ تعادل زیستی در دریا تصریح کرد: کوسه‌ماهی‌ها از گونه‌های شاخص اکوسیستم دریایی هستند و حذف آن‌ها می‌تواند چرخه زیستی دریا را با تهدید جدی مواجه سازد.

احسانی افزود: متخلفان این پرونده جهت پیگرد قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی تأکید کرد: شیلات هرمزگان با همکاری دریابانی و سایر دستگاه‌های مرتبط، به‌صورت مستمر بر فعالیت‌های صیادی نظارت دارد و از همه صیادان انتظار می‌رود برای بهره‌برداری پایدار از منابع دریایی، قوانین و مقررات موجود را رعایت کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه