سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

کشف ۴۰۰ ریزپرنده با همکاری و گزارش مردم در هرمزگان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری هرمزگان با بیان اینکه مردم موارد مشکوک رفت و آمدها را به دستگاه‌های امنیتی اطلاع دهند، گفت: با کمک مردم ۴۰۰ ریر پرنده در استان کشف شد.

معاون پیشگیری از وقوع جرم
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، حجت الاسلام مختار صادقی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری هرمزگان اظهار داشت: حقوق بشر حربه‌ای آمریکایی برای تسلط برکشورهای دنیا است.

حجت الاسلام صادقی افزود: حمایت بیش از ۷۰ سال آمریکا از جنایت‌های رژیم صهیونیستی و شلیک موشک ناو آمریکایی به هواپیمایی مسافربری و شهادت ۲۹۰ تن، گوشه‌ای از به سخره گرفتن حقوق بین الملل توسط آمریکا است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: جنایت حمله رژیم صهیونی به صداوسیما برای خاموش کردن صدای حق و حقیقت بود که با شکست روبه‌رو شد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری هرمزگان افزود: دشمن در این تجاوز ۱۲ روزه به کشور ایران به دنبال شکاف اجتماعی بین مردم بود، اما ملت ثابت کرد یک صدا در کنار هم از کشور دفاع می‌کند.

حجت الاسلام صادقی با اشاره به اینکه مردم موارد مشکوک رفت و آمدها را به دستگاه‌های قضائی، نظامی و امنیتی اطلاع دهند، گفت: با کمک مردم و هوشیاری نهادهای نظامی و امنیتی بیش از ۴۰۰ پهپاد، ریز پرنده و بیش از ۲ هزار بی سیم کشف و افرادی در این زمینه دستگیر شدند.

وی در پایان افزود: حل و فصل پرونده‌های انفجار بندر شهید رجایی، زمین خواری هزار هکتاری بندرعباس و پرونده قاچاق سوخت بندر کلاهی میناب از مهم‌ترین دستاوردهای دستگاه قضائی هرمزگان است که به یک الگو برای دیگر استان‌ها تبدیل شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه