English

رهاسازی گسترده بچه‌ماهی بومی در هرمزگان؛ گامی ماندگار برای آینده صیادی

مدیرکل شیلات هرمزگان از رهاسازی بالغ بر ۲۹۱ هزار قطعه بچه ماهی بومی درآب های هرمزگان به همت اداره کل شیلات هرمزگان و با همکاری پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان خبر داد.

رهاسازی گسترده بچه‌ماهی بومی در هرمزگان؛ گامی ماندگار برای آینده صیادی
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، فاز دوم رهاسازی بچه‌ماهی بومی در خوریات خمیر با مشارکت و نظارت کارشناسان پژوهشکده اکولوژی خلیج‌فارس و دریای عمان، نمایندگان شهرستان‌های خمیر و بندرلنگه و جامعه بهره بردار با هدف بازسازی ذخایر آبزیان در آب‌های هرمزگان آغاز شد. 

وی با بیان اینکه رهاسازی بچه‌ماهی یکی از راهکارهای مؤثر در بازسازی ذخایر است تصریح کرد: امید است بتوانیم امسال شاهد رونق بیش از پیش صید صیادان زحمتکش استان باشیم.

بارانی با اشاره به اینکه تکثیر این بچه ماهی‌های بومی توسط کارشناس مرکز تحقیقات شیلات بندرلنگه و با مشارکت پیمانکار بخش خصوصی صورت گرفته است، اظهار کرد: در طرح جاری مجموعاً حدود ۳۱۰ هزار قطعه بچه ماهی بومی تاکنون رهاسازی شده است.

مدیرکل شیلات هرمزگان با بیان اینکه این اقدام در راستای بازسازی ذخایر آبزیان استان صورت می‌پذیرد، افزود: این پروژه اهمیت ویژه و قابل‌توجهی در حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان به ویژه برای نسل آینده دارد.

بارانی با اظهار اینکه شیلات استان در زمینه حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان اقدامات خوبی داشته است، تصریح کرد: از این میان می‌توان به آغاز عملیات اجرایی احداث سه مرکز بازسازی ذخایر آبزیان در سه شهرستان جاسک، بندرلنگه و قشم اشاره کرد.

وی پشتیبانی از جامعه صیادی کشور و رونق بخشیدن به سفره‌های صیادی را از دیگر اهداف این طرح‌ها خواند و تصریح کرد: امید است بتوانیم امسال شاهد رونق بیش از پیش صید صیادان زحمتکش استان باشیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه