رهاسازی گسترده بچهماهی بومی در هرمزگان؛ گامی ماندگار برای آینده صیادی
مدیرکل شیلات هرمزگان از رهاسازی بالغ بر ۲۹۱ هزار قطعه بچه ماهی بومی درآب های هرمزگان به همت اداره کل شیلات هرمزگان و با همکاری پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان خبر داد.

، فاز دوم رهاسازی بچهماهی بومی در خوریات خمیر با مشارکت و نظارت کارشناسان پژوهشکده اکولوژی خلیجفارس و دریای عمان، نمایندگان شهرستانهای خمیر و بندرلنگه و جامعه بهره بردار با هدف بازسازی ذخایر آبزیان در آبهای هرمزگان آغاز شد.
وی با بیان اینکه رهاسازی بچهماهی یکی از راهکارهای مؤثر در بازسازی ذخایر است تصریح کرد: امید است بتوانیم امسال شاهد رونق بیش از پیش صید صیادان زحمتکش استان باشیم.
بارانی با اشاره به اینکه تکثیر این بچه ماهیهای بومی توسط کارشناس مرکز تحقیقات شیلات بندرلنگه و با مشارکت پیمانکار بخش خصوصی صورت گرفته است، اظهار کرد: در طرح جاری مجموعاً حدود ۳۱۰ هزار قطعه بچه ماهی بومی تاکنون رهاسازی شده است.
مدیرکل شیلات هرمزگان با بیان اینکه این اقدام در راستای بازسازی ذخایر آبزیان استان صورت میپذیرد، افزود: این پروژه اهمیت ویژه و قابلتوجهی در حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان به ویژه برای نسل آینده دارد.
بارانی با اظهار اینکه شیلات استان در زمینه حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان اقدامات خوبی داشته است، تصریح کرد: از این میان میتوان به آغاز عملیات اجرایی احداث سه مرکز بازسازی ذخایر آبزیان در سه شهرستان جاسک، بندرلنگه و قشم اشاره کرد.
وی پشتیبانی از جامعه صیادی کشور و رونق بخشیدن به سفرههای صیادی را از دیگر اهداف این طرحها خواند و تصریح کرد: امید است بتوانیم امسال شاهد رونق بیش از پیش صید صیادان زحمتکش استان باشیم.
ارسال نظر