English

مدرسه فرزانگان پیرایش در روستای نخل ابراهیمی میناب به بهره‌برداری رسید

مدرسه فرزانگان پیرایش با حضور معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نوسازی مدارس کشور و جمعی از مسئولان استان، شهرستان و به همت خیر مدرسه‌ساز در روستای نخل ابراهیمی میناب افتتاح شد.

معاون توسعه نوسازی مدارس کشور

، امروز با حضور منصور مجاوری معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نوسازی مدارس کشور، مهدی باوقار مدیرکل نوسازی مدارس استان، پیرایش خیر مدرسه ساز، رادمهر فرماندار میناب و‌ جمعی از مسئولین محلی مدرسه فرزانگان پیرایش در روستای نخل ابراهیمی در شهرستان میناب به بهره برداری رسید.

مجاوری معاون توسعه مدیریت ‌‌و‌پشتیبانی نوسازی مدارس کشور در این آیین ضمن قدردانی از خیرین مدرسه ساز اظهار کرد: خیرین مدرسه ساز دغدغه آینده فرزندان این کشور را دارند و این عزیزان با حرکت ارزشمندشان به همگان پندار نیک‌، گفتار نیک و کردار نیک می آموزند.

به گفته وی، استان هرمزگان جز سومین استان در کشور بوده که خیرین زیادی دارد.

وی‌ در ادامه ابراز داشت: بفکر مدارس آینده باشید و فرزندانی تربیت کنیم که بر فراز قله های پیشرفت و آبادانی قرار گیرند.

معاون توسعه مدیریت ‌‌و‌ پشتیبانی نوسازی مدارس کشور با بیان اینکه وظیفه ما ساختن نسلی ماندگار برای آینده می‌باشد، ابراز کرد: رییس جمهور دغدغه حوزه آموزش ‌پرورش دارد و به این‌حوزه اهمیت ویژه ای داده است. 

مجاوری افزود: مردم در راس تمام برنامه های رییس جمهور برای حوزه احداث فضاهای آموزشی قرار دارند.

وی عنوان کرد: بچه های امروز را بسوی‌ مدارس هوشمند سوق دهیم ، فضای مجازی حقیقی را در مدارس ایجاد کنیم.

معاون توسعه مدیریت ‌‌و‌پشتیبانی نوسازی مدارس کشور در پایان خاطرنشان ساخت: تلاش کنیم دانش آموزان بسمت رشته های فنی و حرفه ای حرکت کرده و هنرستانهایی با رشته های نوین ایجاد کنیم.

باوقار مدیرکل نوسازی مدارس هرمزگان نیز در این آیین اظهار داشت: استان هرمزگان در سامانه نهضت مدرسه‌سازی رتبه پنجم کشور را دارد و پیشگام در ساخت فضاهای آموزش است.

به گفته وی، هرمزگان جزو پنج استان برتر نهضت مدرسه‌سازی در کشور است.

مدیرکل نوسازی مدارس هرمزگان ابراز کرد: در حال حاضر ۳۴۰ فضای آموزشی در قالب ۱۵۰۰ کلاس درس در استان در نهضت توسعه عدالت آموزشی در حال اجرا می باشد که تعداد ۱۶۰ فضای آموزشی در مهرماه سالجاری به بهره برداری رسیده و مابقی آن دارای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی می باشد.

باوقار تاکید کرد: در مهرماه نیز ۱۰ پروژه مختص شهرستان میناب بوده که تقدیم دانش آموزان شده است. 

وی همچنین افزود: میناب دومین شهرستانی است که نگاه ویژه ای از حیث‌فضاهای آموزشی به آن شده است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان خاطرنشان کرد: استخر دانش آموزی در میناب از دومین‌استخرهای‌دانش اموزی استان بوده که بزودی در این‌شهرستان به بهره برداری می‌رسد.

باوقار در پایان در خصوص نگهداشت فضاهای آموزشی توسط دانش آموزان خاطرنشان کرد: نگهداری فضاهای آموزشی توسط دانش آموزان بسیار با ارزش بوده و بایستی بناهایی ماندگار را به آیندگان تقدیم می کند.

رادمهر فرماندار میناب نیز در این مراسم افزود: نگاه دولت بر توسعه عدالت در فضاهای آموزشی بوده و اهمیت به خیرین و ‌‌گروههای جهادی اولویت مهم می باشد.

وی با تاکید بر مشارکت مردم در احداث فضاهای آموزشی افزود: توسعه همه‌جانبه در همه بخش‌ها از آموزش و‌پرورش نشات می‌گیرد.

فرماندار میناب با بیان اینکه همه نگاه ها بایستی به این حوزه‌ معطوف گردد، اظهار داشت: نگاه ویژه به دانش آموزان به عنوان‌ پرچمداران این مرزوبوم بایستی معطوف گردد.

پیرایش خیر این فضای آموزشی نیز گفت: باور دارم که آینده هر کشور در کلاسهای درس ساخته می شود و هر لبخندی که زیر این سقف می شکفد دعایی است که به آسمان می رود.

وی افزود: این‌خانه کوچک مامنی برای فرزندان این‌ مرزو بوم می باشد.

پیرایش در پایان خاطرنشان کرد: هر خشت این‌بنا یادگاری از ایمان و همدلی است و‌پناهگاهی برای آرزوها و آینده این کشور می باشد.

گفتنی است؛ مدرسه فرزانگان پیرایش در قالب ۶ کلاس درس با زیربنایی بالغ بر۴۲۰ مترمربع در روستای نخل ابراهیمی واقع در شهرستان میناب احداث شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه