نجات هفت سرنشین لنج تجاری در محدوده آبهای کیش
معاون دریایی ادارهکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از نجات ۷ سرنشین یک فروند لنج تجاری در جنوب جزیره کیش خبرداد.

، اسماعیل مکیزاده معاون دریایی ادارهکل بنادر و دریانوردی هرمزگان بیان کرد: امروز صبح یک فروند لنج تجاری که به دلیل آبگرفتگی در فاصله ۴۰ مایلی جنوب جزیره کیش در حال غرق شدن بود، توسط تیم جستجو و نجات دریایی کیش ناجی ۱۶ نجات پیدا کردند.
وی در ادامه گفت: این عملیات با هماهنگی و اقدام به موقع نیروهای جستجو و نجات دریایی کیش انجام شد و خدمه لنج پس از دریافت کمکهای اولیه به سلامت به ساحل منتقل شدند.
معاون دریایی ادارهکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با بیان اینکه این حادثه بار دیگر اهمیت آمادگی تیمهای نجات و نقش حیاتی آنها در حفظ جان دریانوردان را نشان میدهد، اضافه کرد: علت آبگرفتگی لنج در حال بررسی است.
گفتنی است؛ روز شنبه ۱۳ اردیبهشتماه جاری نیز با اقدام به موقع شناور ناجی ۱۶ یک فروند قایق تفریحی که با پنج نفر گردشگر دچار سانحه شده بودند، از غرق شدن در آبهای غرب جزیره هندورابی نجات یافتند.
ارسال نظر