English

نایب‌رئیس اتاق بندرعباس مطرح کرد؛

لزوم حمایت‌های بیمه‌ای و مالیاتی از آسیب‌دیدگان انفجار بندر شهید رجایی

نایب‌رئیس اتاق بندرعباس در نشست مشترک رئیس اتاق ایران، نواب رئیس و جمعی از روسای اتاق‌های سراسر کشور با فعالان اقتصادی هرمزگان از لزوم حمایت‌های بیمه‌ای و مالیاتی از آسیب‌دیدگان انفجار بندر شهید رجایی سخن گفت.

لزوم حمایت‌های بیمه‌ای و مالیاتی از آسیب‌دیدگان انفجار بندر شهید رجایی
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، حسن روحانی، نایب‌رئیس اتاق بازرگانی هرمزگان نیز با اشاره به ابعاد ملی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی اظهار داشت: این حادثه یک اتفاق جغرافیایی محدود نیست، بلکه رویدادی ملی با تبعات سنگین برای اقتصاد کشور به شمار می‌آید.

وی با بیان اینکه بندر شهید رجایی دروازه تجارت کشور است و هر اختلالی در آن مستقیماً زنجیره تأمین کالاهای اساسی مردم و مواد اولیه کارخانجات را تحت تأثیر قرار می‌دهد، افزود: در همان ساعات اولیه حادثه، با دستور استاندار هرمزگان قرارگاه تعیین خسارت تشکیل شد که تاکنون اقدامات مؤثری در آن انجام گرفته است.

روحانی از استاندار هرمزگان، نیروهای امدادی، آتش‌نشانی، هلال‌احمر، شهرداری و سایر دستگاه‌های اجرایی بابت حضور میدانی و اقدام سریع در مهار آتش و بازگشت بندر به شرایط عملیاتی قدردانی کرد.

وی با اشاره به تشکیل جلسه‌ای با حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ نفر از صاحبان کالا در اتاق بازرگانی بندرعباس، از تعامل سازنده قوه قضاییه و استانداری در این خصوص یاد کرد و گفت: دسته‌بندی کالاها برای ارزیابی خسارات آغاز شده و تاکنون پیشرفت‌های مطلوبی در این زمینه حاصل شده است.

نایب‌رئیس اتاق بازرگانی هرمزگان خواستار برگزاری جلسه شورای گفت‌وگوی ملی دولت و بخش خصوصی با محوریت بررسی حادثه بندر شهید رجایی در خود استان شد و اظهار داشت: ابعاد این حادثه نیازمند حضور مستقیم وزرا، دستگاه‌های ملی و ورود جدی دولت به موضوع جبران خسارات است؛ زیرا برخی شرکت‌های بیمه از پوشش کامل خسارات عاجز هستند.

وی با تأکید بر لزوم مشارکت بیمه مرکزی و استفاده از منابع وجوه اداره‌شده دولت برای جبران خسارات، بر اهمیت تأمین نقدینگی و سرمایه در گردش برای تجار آسیب‌دیده نیز تأکید کرد.

روحانی همچنین از اتاق بازرگانی ایران درخواست کرد تا با توجه به واریزی‌های فعالان اقتصادی استان، سهمی متناسب برای کمک به اتاق بازرگانی بندرعباس اختصاص داده شود.

وی رفع تعهد ارزی برای کالاهای آسیب‌دیده و مواردی که اظهار گمرکی آن‌ها به دلیل حادثه ممکن نشده را از مهم‌ترین چالش‌های پیش رو برشمرد و از بانک مرکزی خواست برای حل این مسئله ورود فوری داشته باشد.

نایب‌رئیس اتاق بازرگانی هرمزگان همچنین خواستار ایجاد ناحیه جامع HSE برای بنگاه‌های بزرگ اقتصادی مستقر در منطقه ویژه صنایع معدنی خلیج فارس شد و افزود: این زیرساخت‌ها باید با حمایت شورای ملی و تأمین بودجه در سطح ملی طراحی و اجرا شوند.

روحانی در پایان از اتاق ایران خواست با هماهنگی وزارتخانه‌های مرتبط، اقدامات لازم برای امهال، بخشودگی و سایر حمایت‌های مالیاتی و بیمه‌ای از فعالان اقتصادی خسارت‌دیده را در دستور کار قرار دهد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه