سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

هواشناسی هرمزگان:

تنگه هرمز و دریای عمان با افزایش باد جنوب غربی متلاطم است

هواشناسی هرمزگان اعلام کرد: پدیده غالب امروز و فردا دوشنبه، افزایش باد جنوب غربی و متلاطم شدن دریا در تنگه هرمز و دریای عمان در ساعات بعدازظهر و شب خواهد بود.

هواشناسی استان هرمزگان

، بنا به اعلام اداره کل هواشناسی هرمزگان؛در نیمه ابتدایی روز شرایط آرامی حاکم است. در ساعات بعدازظهر گذر ابر در آسمان استان پیش بینی می‌شود و در ارتفاعات وقوع رگبار پراکنده باران محتمل خواهد بود. در سایر نقاط که شرایط بارشی مهیا نیست رخداد تند باد لحظه‌ای و گرد و غبار دور از انتظار نیست.

براساس تحلیل نقشه‌های هواشناسی هرمزگان، دریا نیز در ساعات صبح آرام و در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در تنگه هرمز، محدوده جزایر و دریای عمان با افزایش سرعت باد جنوب غربی، متلاطم خواهد شد و بیشینه سرعت باد در محدوده ۳۵ کیلومتر بر ساعت و افزایش ارتفاع امواج دریا تا ۱۰۰ سانتیمتر پیش‌بینی می‌شود.

اداره کل هواشناسی هرمزگان توصیه کرد؛  تمهیدات لازم در بنادر مرکزی استان صورت پذیرد و تردد شناورها به ویژه سبک و صیادی با احتیاط انجام شود.

به گفته اداره کل هواشناسی هرمزگان، از روز سه شنبه تا اواخر وقت پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت، آب‌های خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان با وزش بادهای نسبتاً شدید شمال غربی، مواج خواهد شد و محدودیت در ترددهای دریایی به ویژه در بنادر غربی استان و جزایر کیش و لاوان را به همراه خواهد داشت و در ۲۴ ساعت گذشته نوسانات دمایی بندر شهید رجایی بین ۲۸ تا ۴۱ درجه سلسیوس و نوسانات رطوبتی بین ۲۰ تا ۸۶ درصد و سمت باد غالب، جنوب غربی به ثبت رسیده است.

گفتنی است به لحاظ دمایی همچنان تا اواسط هفته جاری، ماندگاری هوای گرم با تغییرات ۱ تا ۲ درجه‌ای پیش بینی می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه