سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

جلوگیری از خروج ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز

فرمانده یگان حفاظت بندر شهید باهنر و شرق هرمزگان از کشف بیش از ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز توسط مأموران این یگان در بندر شهیده فاطمه نیک خبر داد.

صداقت سالارحسینی
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، صداقت سالارحسینی فرمانده یگان حفاظت بندر شهید باهنر و شرق هرمزگان اظهار کرد: با توجه به ممنوعیت برداشت خاک و سایر اجزای طبیعت جزیره هرمز، مأموران یگان حفاظت بندر شهیده فاطمه نیک نسبت به این مسئله با جدیت و حساسیت بیشتری برخورد می‌کنند.

وی افزود: در همین راستا، با وجود تبلیغات گسترده طی روزهای اخیر مبنی بر عدم آسیب‌رسانی به طبیعت و خودداری از برداشت خاک، صدف و غیره از جزیره هرمز، متأسفانه باز هم شاهد بی‌تفاوتی برخی از گردشگران هستیم.

فرمانده یگان حفاظت بندر شهید باهنر و شرق استان هرمزگان گفت: مأمورین یگان حفاظت بندر شهیده فاطمه نیک جزیره هرمز صبح روز گذشته (سه‌شنبه) در حین انجام وظیفه، با هوشیاری و دقت در بررسی مسافران ورودی و خروجی بیش از ۴۰ کیلوگرم سنگ و خاک جزیره از یک فرد با هویت مشخص کشف کرده‌اند.

 

بیشتر بخوایند:

اطلاعیه در خصوص همراهی با کمپین‌های مردمی بازگشت خاک نقره‌ای به هرمز

 

سالارحسینی با اشاره به اینکه خاک‌ها و سنگ‌های کشف شده در دو کیسه بزرگ کشف و از خروج آنها جلوگیری شده است، خاطرنشان کرد: طی هماهنگی با نماینده محترم دادستان در جزیره هرمز، خاک‌ها و سنگ‌های کشف شده جهت بازگشت به طبیعت جزیره، تحویل نمایندگان محیط زیست و منابع طبیعی شده است.

وی تاکید کرد: این یگان در گذشته نیز بارها با مشاهده تخلفاتی در این زمینه، اقلام کشف شده از جمله خاک، سنگ، صدف و غیره را کشف و جهت بازگرداندن به طبیعت اقدام کرده است.

فرمانده یگان حفاظت بندر شهید باهنر و شرق استان هرمزگان با اظهار اینکه همه ما باید بتوانیم میراث‌دار طبیعت باشیم و آن را به نسل‌های آینده برسانیم، بیان کرد: از گردشگران تقاضا می‌شود در راستای احترام به طبیعت و رفتار شایسته و پسندیده، از هرگونه آسیب‌رسانی و برداشت از طبیعت خودداری کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه