جابجایی بیش از ۶۲ هزار مسافر با قطار‌های نوروزی

مدیرکل راه آهن هرمزگان هرمزگان گفت: در ایام تعطیلات نوروز امسال، شبکه ریلی هرمزگان موفق به جابجایی بیش از ۶۲ هزار و ۲۰۰ نفر از طریق ۱۴۴ رام قطار شد.

راه آهن هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، علیرضا نصیری برازنده مدیرکل راه آهن هرمزگان اظهارکرد: این حجم از مسافران در بازه زمانی ۲۳ اسفندماه سال گذشته تا ۱۶ فروردین ماه سال جاری و از طریق ۱۴۴ رام قطار بین بندرعباس و مبادی پرتردد تهران، مشهد و اصفهان و بالعکس جابجا شده‌اند.

وی با اشاره به اهمیت این ایام در رونق گردشگری استان و تسهیل تردد هموطنان، اظهار داشت: با برنامه‌ریزی دقیق و تلاش شبانه‌روزی پرسنل راه آهن هرمزگان، توانستیم خدمات ایمن و منظمی را در طول تعطیلات نوروز به مسافران و گردشگران ارائه دهیم.

️مدیرکل راه آهن هرمزگان افزود: در این مدت، قطار‌های مسافری با انجام ۱۴۴ سیر رفت و برگشت، جمعاً ۶۲ هزار و ۲۰۸ مسافر را به استان هرمزگان و بالعکس منتقل کردند که این آمار نشان از اعتماد مردم به حمل و نقل ریلی و جذابیت مقاصد گردشگری این استان دارد.

️نصیری برازنده همچنین به گستردگی حوزه تحت پوشش راه آهن منطقه هرمزگان اشاره کرد و گفت: راه‌آهن منطقه هرمزگان با دارا بودن ۱۲۰۲ کیلومتر خطوط ریلی در سه استان هرمزگان، کرمان و یزد نقش مهمی در اتصال نقاط مختلف کشور ایفا می‌کند؛ در حال حاضر از طریق هفت ایستگاه مسافری فعال به مسافرین و گردشگران خدمات ارائه می‌دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه