سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

نماینده ولی فقیه در هرمزگان:

روز قدس نماد آزادی خواهی ملت مظلوم فلسطین است

نماینده ولی فقیه در هرمزگان، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با محوریت گرامیداشت روز قدس، این روز را نماد آرمان فلسطین و آزادی‌خواهی تمامی ملت‌های تحت ستم دانست.

امام جمعه بندرعباس
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی زاده، نماینده ولی فقیه در هرمزگان، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با محوریت گرامیداشت روز قدس، این روز را نماد آرمان فلسطین و آزادی‌خواهی تمامی ملت‌های تحت ستم دانست.

وی با اشاره به تفاوت روز قدس امسال با سال‌های گذشته، اظهار کرد: روز قدس تنها مختص به فلسطین نیست، بلکه نمادی برای تمام آزادی‌خواهانی است که در مقابل اشغالگری، ددمنشی و جنایت‌های جنایتکاران عالم ایستاده‌اند.

آیت الله عبادی زاده با بیان اینکه پیام روز قدس، ترسیم آینده‌ای بدون آمریکا و صهیونیست‌ها و نظام‌های سلطه است، تصریح کرد: راهبرد روز جهانی قدس این است که نتیجه نزدیک است و محو کامل رژیم صهیونیستی از سر ملت‌ها محقق خواهد شد. این بشارتی است که رهبر عزیز و حکیم انقلاب به نسل امروز ما داده‌اند.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان با استناد به سخنان رهبر معظم انقلاب در سال ۸۵، فلسطین را کلید رمزآلود گشوده شدن درهای فرج به روی امت اسلامی دانست و افزود: باید کالبدشکافی کنیم این قضیه فلسطین را که دریچه‌ای است که خدا امروز به روی ما گشوده تا به فضل الهی در امت اسلامی شاهد فرج باشیم.

آیت الله عبادی زاده با اشاره به اهمیت بیت المقدس، به روایتی از پیامبر اکرم (ص) در خصوص فضیلت نماز خواندن در مسجد الاقصی اشاره کرد و گفت: سرزمینی است که اموات همگی در آنجا محشور می‌شوند؛ یک رکعت نماز در بیت المقدس معادل هزار رکعت نماز در سایر مساجد است. حتی اگر نمی‌توانیم به بیت المقدس برویم، می‌توانیم با هدیه و کمک به آن، از پاداش آن بهره‌مند شویم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه