سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

کشف ۴۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در میناب

فرمانده انتظامی هرمزگان از اجرای طرح ضربتی مقابله با قاچاق سوخت، طرح پاکسازی سواحل از حیث قاچاق سوخت و کشف قریب به ۴۰۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بندرکلاهی شهرستان میناب خبرداد.

قاچاق سوخت
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، سردار علی اکبر جاویدان فرمانده انتظامی استان هرمزگان با تأکید بر اینکه یکی از اولویت های مأموریتی انتظامی بحث مقابله بی امان با قاچاق می باشد، بیان داشت: در همین راستا عوامل انتظامی شهرستان میناب با همکاری دریابانی و نظارت میدانی مقام قضائی این شهرستان، طرح ضربتی و عملیاتی مقابله با قاچاق سوخت و پاکسازی سواحل را در بندرکلاهی اجرا کردند.

وی افزود: در اجرای این طرح مشترک که با هدف ضربه به بنیان مالی قاچاقچیان سوخت انجام شد، تعداد ۲ فروند قایق موتوری فعال در قاچاق سوخت توقیف، و ۳۵۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق دپو شده در مشک های ماری که قاچاقچیان قصد انتقال آنها به کشورهای خوزه خلیج فارس داشتند کشف و ضبط شد.

این مقام انتظامی استان با تأکید بر جدیت پلیس در اجرای مستمر طرح های پاکسازی مناطق آلوده و جرم خیز در جای جای استان، خاطرنشان کرد: این اولین و آخرین طرح ما در بحث مقابله با قاچاق نبوده و نخواهد بود و به جهت مطالبه بحق مردم و اینکه تعدادی افراد سودجو و فرصت طلب از این بستر سوء استفاده کرده و ذخایر و سرمایه های ملی ما را به تاراج می گذارند، انتظامی استان بر خود وظیفه میداند در این راستا با محوریت مقابله و با جذب مشارکت سایر دستگاهها با قاطعیت برخورد کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه