کشف بیش از ۴۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در آبهای هرمزگان
فرمانده مرزبانی هرمزگان از توقیف یک فروند شناور، یک دستگاه پراید وانت و کشف بیش از ۴۳ میلیارد ریال انواع کالای قاچاق توسط مرزبانان استان خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری موج
از
هرمزگان
، سردار بهادر اسماعیلی فرمانده مرزبانی هرمزگان در تشریح این خبر افزود: مرزبانان هرمزگانی در جزیره قشم و بندرلنگه با انجام اقدامات اطلاعاتی از فعالیت قاچاقچیان کالا و ارز در حوزه استحفاظی مطلع و بلافاصله برای بررسی موضوع به محل اعزام شد.
وی ادامه داد: مرزبانان پس از ساعتی گشت زنی در موقعیتهای اعلامی موفق به توقیف یک فروند شناور، یک دستگاه خودرو پراید وانت و کشف تعداد ۳۹۰ قوطی پودر بدن ساز بزرگ، تعداد ۴۸۵ قوطی پودر بدن ساز کوچک، تعداد ۹۸ قرص بدن ساز، تعداد ۳۶۰ عدد متعلقات ریسور و تعداد ۸۰ دستگاه ریسور، تعداد ۲۷۹ ثوب کاپشن لی بچگانه، تعداد ۴۴۵ ثوب سوییشرت بچگانه و تعداد ۳۲۰ ثوب شلوار لی بچگانه کالا قاچاق کشف شد.
فرمانده مرزبانی هرمزگان در پایان با اشاره به دستگیری سه متهم در این عملیاتها، گفت: کارشناسان ارزش محموله کشف شده را با احتساب شناور توقیفی ۴۳ میلیارد و ۵۸۰ میلیون ریال برآورد کردند.
ارسال نظر