English

کشف بیش از ۴۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در آب‌های هرمزگان

فرمانده مرزبانی هرمزگان از توقیف یک فروند شناور، یک دستگاه پراید وانت و کشف بیش از ۴۳ میلیارد ریال انواع کالای قاچاق توسط مرزبانان استان خبر داد.

کشف بیش از 43 میلیارد ریال کالای قاچاق در آب‌های هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان
، سردار بهادر اسماعیلی فرمانده مرزبانی هرمزگان در تشریح این خبر افزود: مرزبانان هرمزگانی در جزیره قشم و بندرلنگه با انجام اقدامات اطلاعاتی از فعالیت قاچاقچیان کالا و ارز در حوزه استحفاظی مطلع و بلافاصله برای بررسی موضوع به محل اعزام شد.
 
وی ادامه داد: مرزبانان پس از ساعتی گشت زنی در موقعیت‌های اعلامی موفق به توقیف یک فروند شناور، یک دستگاه خودرو پراید وانت و کشف تعداد ۳۹۰ قوطی پودر بدن ساز بزرگ، تعداد ۴۸۵ قوطی پودر بدن ساز کوچک، تعداد ۹۸ قرص بدن ساز، تعداد ۳۶۰ عدد متعلقات ریسور و تعداد ۸۰ دستگاه ریسور، تعداد ۲۷۹ ثوب کاپشن لی بچگانه، تعداد ۴۴۵ ثوب سوییشرت بچگانه و تعداد ۳۲۰ ثوب شلوار لی بچگانه کالا قاچاق کشف شد.
 
فرمانده مرزبانی هرمزگان در پایان با اشاره به دستگیری سه متهم در این عملیات‌ها، گفت: کارشناسان ارزش محموله کشف شده را با احتساب شناور توقیفی ۴۳ میلیارد و ۵۸۰ میلیون ریال برآورد کردند.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه