سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان:

تخلیه و بارگیری بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن کالا در بنادر شرق هرمزگان

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان، میزان تخلیه و بارگیری در بنادر شرق استان در هشت ماهه امسال را بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالا اعلام کرد.

بنادر شرق هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان
،  حمیدرضا محمدحسینی تختی مدیر بنادر شرق هرمزگان در تشریح آمار و عملکرد هشت ماهه نخست سال افزود: در این بازه زمانی با افزایش شاخص‌های عملکردی تخلیه و بارگیری، یک میلیون و ۵۷۴ هزار و ۲۹۵ تن کالا در این بنادر جابه‌جا شد.

وی ادامه داد: در حوزه غیرنفتی با ثبت آمار یک میلیون و ۲۷۵ هزار و ۴۳۱ تن کالا افزایش ۴ درصدی و در بخش نفتی ۲۹۸ هزار و ۸۶۴ تن کالا تخلیه و بارگیری شده است.

مدیر بندر شهید باهنر با اشاره به افزایش ۱۰ درصدی صادرات غیرنفتی و همچنین استفاده حداکثری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های در عرصه دریابرد بنادر شرق افزود: در این بازه زمانی از ۹۱۶ هزار و ۸۸۹ تن از این نوع کالاها به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر شده است.

محمد حسینی تختی، جهش ترانزیتی در بنادر شرق را زمینه‌ساز پیشرفت و بهره‌مندی از مزایای آن در راستای توسعه اقتصادی دریاپایه دانست و بیان کرد: ۴۱ هزار ۸۷۴ تن از انواع کالا از طریق این بنادر ترانزیت و مقاصد آن‌ها کشورهای ارمنستان، عراق و قرقیزستان بوده است.

به گفته وی؛ همچنین در هشت ماه نخست سال جاری ۳۶ هزار و ۸۶۴ فروند از انواع شناورها در بنادر شرق هرمزگان رفت و آمد کردند که این میزان جابه‌جایی افزایش هفت درصدی را به دنبال داشته است.

لازم به ذکر است بنادر شرق هرمزگان با بهره‌گیری از بنادر تجاری و مسافری در مرکز و شرق هرمزگان، در حوزه‌های مسافری داخلی و بین المللی، تجاری و گردشگری دریایی فعالیت خاص و منحصر بفردی دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه