کمبود شدید نیروی انسانی و تجهیزات در یگان حفاظت آبزیان شیلات هرمزگان

فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان با اشاره به حضور پرتلاش یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان در دریا و سواحل هرمزگان از افزایش ۴۸ درصدی توقیفات یگان تاپایان تیرماه سال جاری نسبت به همین مدت در سال گذشته در آب‌های استان هرمزگان خبر داد.

شیلات + هرمزگان

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، سرهنگ مسعود احسانی فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان با اشاره به کمبود شدید نیروی انسانی و تجهیزات در این یگان در کنار گستردگی نوار ساحلی هرمزگان، برخورداری این استان از بزرگترین ناوگان صیادی کشور، بیشترین صیاد و بنادر صیادی در سطح کشور، گفت: حفاظت از منابع و ذخایر آبزیان در آب‌های تحت حاکمیت جمهوری اسلامی ایران و همچنین ایجاد آرامش دریا در حوزه صید و صیادی از مهمترین وظایف این یگان است که با تعصب و تلاش مجموعه شیلات هرمزگان با وجود همه کمبود و کاستی ها به بهترین شکل ممکن در حال انجام است.

وی افزود: تاپایان تیرماه سال جاری ۳۴ فروند شناور صیادی متخلف و ۴ فروند شناور بی هویت توقیف شده است.

احسانی با بیان اینکه برای کلیه شناورهای توقیفی پرونده تشکیل شده است، تصریح کرد: این میزان توقیفات یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان پس از تشکیل پرونده به کمیسیون تخلفات شیلات هرمزگان و یا برحسب نیاز به دستگاه قضا معرفی شده اند.

فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان کشف ۱۸ جفت تخته ترال قایق، ۲۰ دستگاه تور ترال قایق،، ۵ دستگاه پرساین و ۲۶ حلقه طناب و ۳ هزارو ۳۲۸۵ کیلو گرم ماهی مخلوط و ۶۳۸ طاقه تور منوفلامنت را از مهمترین کشفیات یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان در ده ماه اخیر سال جاری خواند.

سرهنگ احسانی بیان داشت: بیش از ۳۲ پرونده به کمیسون تخلفات صید و صیادی معرفی شده و بخشی نیز به مراجع ذی صلاح معرفی شده اند.

وی تاکید کرد: شماره تلفن ستاد یگان استان۰۷۶۳۳۳۳۱۴۳۴ آماده دریافت هر گونه اخبار و اطلاعات در راستای صید و صیادی و خدمات رفاهی به جامعه صیادی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه