English

تامین ۳۳ درصد برق هرمزگان توسط نیروگاه بندرعباس

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس از تامین 33 درصد برق استان هرمزگان توسط این نیروگاه خبر داد.

تامین 33 درصد برق هرمزگان توسط نیروگاه بندرعباس

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، داریوش محمودی مدیرعامل نیروگاه بندرعباس در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: در دولت سیزدهم و با مدیریت راهبردی شرکت مادرتخصصی تولید برق حرارتی، مدت دو سال است که در سطح کشور و بخصوص در استان هرمزگان، خاموشی اتفاق نیفتاده، در صورتی که در سال‌های قبل از آن، شاهد خاموشی‌های متعدد بودیم که اکنون خط قرمز وزارت نیرو است.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس با اشاره به اینکه نیروگاه بندرعباس قدیمی‌ترین صنعت هرمزگان است که از سال 1356 کار ساخت آن آغاز و اولین واحد آن در سال 1359 و آخرین واحد نیروگاه در سال 1364 به بهره‌برداری رسید، خاطرنشان کرد: نیروگاه بندرعباس تقریبا بار 33 درصدی تولید کل برق هرمزگان را در پیک تابستان به دوش می‌کشد و تا این لحظه در ادوار و سال‌های مختلف سرافراز بوده است.

محمودی با بیان اینکه نیروگاه بندرعباس بافت بسیار مردمی و بومی از نظر تعداد پرسنل دارد که حدود 95 درصد پرسنل نیروگاه بومی هستند و به عنوان سنبل صنعت استان شناخته می‌شود، توضیح داد: حدود 800 نفر پرسنل مشغول بکار هستند که گاهی بواسطه کار تعمیراتی و اورهال حدود 100 نفر دیگر به ما اضافه می‌شوند و در مجموع به حدود 900 پرسنل می‌رسد.

وی با بیان اینکه در طول یکسال اخیر توانستیم کارهای بزرگی را در نیروگاه انجام دهیم، در ادامه ابراز داشت: کل واحدهای نیروگاه شامل واحدهای یک ، 2 ، 3 و 4 در حال تعمیرات بود و همچنین واحد یک گازی و واحد 4 بخار در دست تعمیرات اورهال بود که این تعمیرات از اواخر پاییز سال گذشته تا اواخر خرداد امسال ادامه داشت و با تلاش پرسنل قبل از پیک بار با حداکثر توان عملی به مدار تولید بازگشت.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس با اشاره به اینکه این نیروگاه بواسطه قدمت و عمر بالای قطعات تقریبا به حدود 270 تا 260 مگاوات کاهش پیدا کرده ولی در حال حاضر در تابستان با توجه به اینکه شرایط اقلیمی و محیطی تغییر پیدا کرده، واحدها در همین مرز در حال تولید هستند، تصریح کرد: امسال رکورد تولید شکسته شد و قابلیت تولید 1050 مگاوات در ساعت را در این لحظه داریم و بواسطه برخی از ملاحظات فنی بیشتر از این هم می توانیم تولید داشته باشیم که در حال حاضر با توجه به طول عمر واحدها و قدیمی بودنشان در یک حاشیه امنیت 1050 مگاواتی قابلیت تولید داریم.

محمودی با بیان اینکه واحد یک و 4 واحدهایی بودند که کارهای زیادی بر روی آن انجام گرفت و نزدیک به 500 هزار نفر ساعت کار تعمیراتی بر روی این 2 واحد انجام شد، خاطرنشان کرد: واحد 4 حدود 450 هزار ساعت کار عملیاتی و بقیه ساعات کاری هم به واحدهای یک و 4 مربوط می شد و در واحد یک کارهای بسیار بزرگی انجام شد و برای اولین بار توانستیم پره های توربین ال پی را در خود نیروگاه تعویض کنیم زیرا در زمستان سال قبل دچار شکستگی شده بودند و برای اولین بار در کارگاه و محیط نیروگاه بندرعباس این کار محقق شد و همچنین بالانس و تنظیمات ثانویه برای نصب آنها در نیروگاه بندرعباس صورت گرفت.

وی یادآور شد: نیروگاه بندرعباس با توجه به پتانسیل علمی ، فنی و تجربی که در اختیار دارد توسط کارشناسان جوان و متخصص بومی توانست در سال 1401 حدود 5000 قطعه تولید کند و یا بر ساخت این قطعات راهبری و نظارت داشته باشد که بوسیله شرکت های پیمانکاری و دانش بنیان ساخته شود که این رقم تقریبا حدود یک میلیون دلار صرفه جویی ارزی در برداشته است.

این مسئول مطرح کرد: امسال توانستیم حدود 2000 قطعه را در داخل بسازیم که این رقم نسبت به سال گذشته رقم خوبی است و شاهد رشد آن هستیم.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس با اشاره به اینکه حدود 95 درصد قطعات نیروگاه ساخت داخل است، بیان داشت: ایران جزء پنج  کشور سازنده نیروگاه، قطعات و تجهیزات نیروگاهی است که این امر در دنیا منحصر به کشورهای اندکی است.

محمودی اضافه کرد: در حوزه منابع انسانی و سیستم های توسعه مدیریت، در سال قبل توانستیم 34 نفر از پرسنل نیروگاه را تبدیل وضعیت کنیم و در مجموع 116 نفر از پرسنل ایثارگر را جذب نیروگاه شدند و آمار خوبی را در این زمینه داریم همچنین در رابطه با افزایش حقوق و درصد مزد دریافتی پرسنل بیشترین افزایش را در حق جذب اعمال کردیم و به میزان قابل توجهی در سال گذشته و نیز امسال انجام شد.

وی اذعان داشت: در نیروگاه بندرعباس از ابتدای امسال طرح طبقه بندی مشاغل را اجرا کردیم و این امر نقش بسزایی در افزایش حق و حقوق و رضایتمندی پرسنل داشته است.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس گفت: در رابطه با حفظ و صیانت از محیط زیست نیروگاه در سال قبل حدود 600 اصله درخت های بومی را در محیط نیروگاه و شهرک مسکونی کاشته شد و تحت پایش و رشد مداوم قرار دارد که امیدواریم جایگزین خوبی برای درخت های قدیمی باشند.

به گفته وی، ساماندهی فضای سبز نیروگاه و شهرک که تقریبا 20 درصد از فضای کل نیروگاه را در بر می‌گیرد در مقایسه با استاندارد مکان های صنعتی شاخص قابل ملاحظه ای دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه