سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن

مجتبی قهرمانی؛

کشف محموله هزار و ۵۰۰ کیلوگرمی مواد مخدر در میناب

رئیس کل دادگستری هرمزگان از کشف بیش از هزار و ۵۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان میناب خبر داد.

مجتبی قهرمانی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان از کشف بیش از هزار و ۵۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان میناب خبر داد و اظهار داشت: در ادامه روند مبارزه بی‌امان با سوداگران مرگ، مأموران انتظامی ایست بازرسی شهید چغازردی در محور مواصلاتی بندرعباس-میناب از انتقال محموله مواد مخدر به وسیله یک دستگاه کامیون متعلق به قاچاقچیان باخبر شدند و عملیاتی را برای توقیف محموله مورد نظر طراحی و اجرا نمودند. 

وی تصریح کرد: با هماهنگی مقام قضایی، مأموران انتظامی با پشتیبانی عملیاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان، کامیون مورد نظر را حین تردد شناسایی و پس از تعقیب و گریز، ضمن توقیف آن در بازرسی به عمل آمده، هزار و ۵۱۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر شامل هزار و ۱۵۰ کیلوگرم تریاک و ۳۶۰ کیلوگرم حشیش را که به صورت کاملا ماهرانه‌ای جاسازی شده بود، کشف و ضبط نمودند.

قهرمانی همچنین خاطرنشان کرد: در جریان این عملیات، یک نفر دستگیر شده است که با صدور قرار تأمین کیفری بازداشت می‌باشد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در پایان ضمن قدردانی از تلاش های فرمانده انتظامی استان، فرمانده ارشد حفاظت ناجا و فرمانده انتظامی شهرستان میناب، تأکید کرد: خوشبختانه با اقدامات ویژه دستگاه قضایی و تلاش شبانه روزی نیروی انتظامی استان هرمزگان، فضای استان برای فعالیت سوداگران مرگ ناامن شده که این دستاورد مهم در سایه تعامل خوب و تشریک مساعی تحقق یافته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه