سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران

کشف ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در میناب

فرمانده مرزبانی استان هرمزگان از کشف ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق و انهدام ۱۵ کیلومتر خط انتقال سوخت در آب های شهرستان میناب خبر داد.

قاچاق سوخت

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، سردار حسین دهکی  فرمانده مرزبانی استان هرمزگان در تشریح این خبر، اظهار داشت: مرزبانان پایگاه دریابانی میناب در راستای تشدید اقدامات کنترلی و مراقبتی و حراست از مرزهای آبی کشور و مبارزه با قاچاق چیان سوخت در دو عملیات جداگانه موفق به شناسایی و توقیف محموله قاچاق و خط لوله انتقال سوخت شدند.

وی افزود: ماموران، پس از کسب خبر مبنی بر خروج محموله سوخت قاچاق به سمت یکی از کشورهای همسایه در یک عملیات موفق به شناسایی قاچاقچیان شدند که پس از ساعتی تعقیب و گریز، دو محفظه پلاستیکی حاوی ۹۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق را کشف کردند.

سردار دهکی در ادامه تصریح کرد: مرزداران در عملیات جداگانه ای دیگر، در آب های میناب موفق شدند، ۱۵کیلومتر خط لوله انتقال سوخت قاچاق را کشف و منهدم کنند.

فرمانده مرزبانی استان هرمزگان با بیان اینکه متهمان متواری شدند و دستگیری آنها در دستور کار مرزبانان قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: ماموران در مجموع موفق به کشف ۹۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق به ارزش ۲۷۰ میلیون ریال شدند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه