سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

میرزمانی رئیس هیئت مدیره خانه موسیقی شد

نخستین جلسه هیئت مدیره جدید خانه موسیقی تشکیل شد و سید محمدمیرزمانی به عنوان رئیس هیئت مدیره این نهاد انتخاب شد.

nCqWnO0wd4h4
به گزارش خبرگزاری موج، نخستین جلسه هیئت مدیره جدید خانه موسیقی با حضور داوود گنجه ای، تقی ضرابی، سید محمد میرزمانی، هنگامه اخوان، حمیدرضا نوربخش، مسعود شعاری و بهداد بابایی(از اعضای هیئت مدیره) و آذر هاشمی(بازرس) تشکیل شد.
در این جلسه هیئت مدیره درباره مسوولیت های داخلی هیئت مدیره تصمیم گیری کرد و پس از بحثو رایزنی سید محمد میرزمانی به عنوان رئیس هیئت مدیره خانه موسیقی، تقی ضرابی به عنوان نایب رئیس هیئت مدیره و بهداد بابایی به عنوان دبیر و داود گنجه ای به عنوان قائم مقام خانه موسیقی انتخاب شدند.
در مورد انتخاب مدیرعامل خانه موسیقی مقرر شد حداکثر ظرف ده روز آینده هریک از اعضای هیئت مدیره در این مورد بررسی هایی داشته باشند و در جلسه آینده نظر خود را مطرح کرده و انتخاب مدیر عامل جدید صورت گیرد. حمیدرضا نوربخش تا آن زمان کماکان مسوولیت مدیرعامل خانه موسیقی را به عهده خواهد داشت.
همچنین تمامی اعضای هیئت مدیره(شش نفر) از داود گنجه ای تقاضا کردند مدیرعاملی خانه موسیقی را عهده دار شود اما ایشان با تشکر از حسن نظر اعضای هیئت مدیره از پذیرفتن این سمت خودداری کرد.
اعضای هیئت مدیره جدید خانه موسیقی در پایان این جلسه با تقدیر از زحمات هیئت مدیره قبلی ابراز امیدواری کردند دوره جدید با توجه به فعالیت ها و اقدامات مثبت انجام شده در دوره های قبلی، بتواند دوره رشد و شکوفایی این نهاد صنفی باشد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر