سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

امدادرسانی راهداران به ۱۲۰۰ خودرو گرفتار در برف و کولاک/ برفروبی ٣٠٠ هزار کیلومتر-باند از محورهای مواصلاتی کشور

سرپرست دفتر امور عملیات راهداری، ماشین‌آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری وحمل ونقل جاده‌ای گفت: با ورود سامانه بارشی از ٢٨ دی‌ماه از غرب کشور و با تداوم بارش‌ها و کاهش محسوس دما تا امروز دوم بهمن‌ماه ١٤٠٤، با تلاش شبانه‌روزی راهداران، ٣٠٠ هزار کیلومتر-باند از محورهای مواصلاتی کشور برفروبی شد و راهداران به ۱۲۰۰ خودرو گرفتار در برف و کولاک امدادرسانی کردند.

راهداری
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از راهداری، حبیب جمشیدی گفت: طی مدت یادشده ۷۰۰۰ نفر -روز نیروی راهدار با ٦٥٠٠ دستگاه ماشین‌آلات راهداری در ٧٠٠ پایگاه راهداری محورهای استان‌های دارای برف برای مقابله با مخاطرات احتمالی آمادگی کامل مستقر شده‌اند و با تمام توان و انجام عملیات شبانه‌روزی عملیات برفروبی به کاربران جاده‌ای خدمت‌رسانی کردند.

وی با بیان این‌که با تلاش شبانه‌روزی راهداران اکثر محورهای شریانی و اصلی کشور باز هست، گفت: محور چالوس (رفت و برگشت)، آزادراه تهران – شمال، کیاسر – سمنان، درگز – قوچان، محور فیروزکوه (رفت و برگشت)، آزادشهر – شاهرود (خوش ییلاق) به دلیل شرایط کولاک و نبود ایمنی کافی و احتمال وقوع بهمن مسدود هستند.

جمشیدی با اشاره به وقوع کولاک در محور فیروزکوه گفت: با توجه حجم بالای بارش‌ها، شب گذشته محور فیروزکوه با همکاری پلیس راه مسدود شد.

وی با اشاره به مصرف بالغ بر ١٠٠ هزار تُن ماسه و نمک برای جلوگیری از یخ‌زدایی در محورهای برف‌گیر ٢٢ استان کشور در مدت یادشده، گفت: راهداران به ۱۲۰۰ خودرو گرفتار در برف امدادرسانی کردند و به ٤٥٧ نفر از درراه ماندگان اسکان اضطراری داده شد.

سرپرست دفتر امور عملیات راهداری، ماشین‌آلات و مدیریت بحران سازمان بیان کرد: با توجه به هشدار هواشناسی و فعالیت سامانه بارشی و سرمای شدید هوا در بسیاری از استان‌های کشور، هموطنان درصورت ضرورت سفر هنگام تردد در مسیرهای برفگیر و کوهستانی خودرو خود را به زنجیرچرخ و تجهیزات زمستانی مجهز کنند.

حبیب جمشیدی از کاربران جاده‌ای درخواست کرد، کاربران جاده‌ای سفر خود را مدیریت کرده و قبل از آغاز سفر از طریق سامانه جامع اطلاع‌رسانی ۱۴۱ از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی مطلع شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه