صدور ۴۳۴ مجوز احداث راه دسترسی در سطح شبکه راه‌های کشور در سال ۱۴۰۴

سرپرست دفتر مدیریت نگهداری حریم راه سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: از ابتدای امسال تا پایان آذرماه، مجوز احداث ۴۳۴ راه دسترسی در سطح کشور صادر شده است.

راهداری
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از راهداری، ایوب کُرد با اشاره به شناسایی ۳۳۸ راه دسترسی غیرمجاز در ۹ ماه سپری شده از سال جاری، خاطرنشان کرد: همچنین در این مدت، برای ۷۲ راه دسترسی غیرمجاز اخطاریه قانونی صادر و ۴۱۰ مسیر دسترسی بدون مجوز نیز تخریب و مسدود شده است.

وی از شناسایی ۱۰۷۱ ساخت‌وساز غیرمجاز حاشیه راه‌ها، صدور اخطار برای ۲۹۱ فقره مستحدثات غیرمجاز و همچنین تخریب ۱۳۶۲ فقره مستحدثات در حاشیه جاده‌های کشور با هدف ارتقاء ایمنی محورها، حفظ حقوق عمومی کاربران جاده‌ای و جلوگیری از هرگونه تعرض به حریم شبکه راه‌ها طی مدت یادشده خبر داد.

سرپرست دفتر مدیریت نگهداری حریم راه خاطرنشان کرد: همچنین با توجه به نقش تأسیسات زیربنایی بدون مجوز حاشیه راه‌ در کاهش سطح ایمنی جاده‌های کشور، علاوه بر تخریب ۳۲۰ فقره تأسیسات زیربنایی غیرمجاز در حاشیه راه، ۲۶۱ تأسیسات غیرمجاز جدید نیز شناسایی و اخطاریه قانونی برای ۵۹ فقره صادر شده است.

کُرد تصریح کرد: به‌منظور تعامل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با سایر نهادها و پاسخ‌گویی به استعلام‌های مرتبط با حریم راه، طی ۹ ماه سپری شده از سال جاری ۸۳۴ مورد پاسخ استعلام به ساخت‌وساز و ۱۹۳۸ مورد عبور تأسیسات زیربنایی در حاشیه راه صادر شده است.

وی ادامه داد: در مدت یادشده، همچنین ۱۰ هزار و ۹۴۷ فقره مجوز در پنجره واحد مدیریت زمین (سامانه تعیین کاربری اراضی و واگذاری زمین برای ایجاد کاربری‌های مورد تقاضای متقاضیان) صادر شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه