سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر

۵۵۴ مجتمع خدماتی - رفاهی بین‌راهی در سطح جاده‌های کشور احداث می‌شود

مدیرکل دفتر امور اقتصادی، سرمایه‌گذاری و تأمین مالی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: ۵۵۴ مجتمع خدماتی - رفاهی بین‌راهی در حال احداث بوده و ۲۲۲۲ فقره موافقت اصولی نیز صادر شده و در حال اخذ استعلام از سایر مراجع و دستگاه‌های ذیربط است.

راهداری
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از راهداری، محمد حجارزاده، مدیرکل دفتر امور اقتصادی، سرمایه‌گذاری و تأمین مالی سازمان راهداری توسعه مجتمع‌های خدماتی - رفاهی را عاملی مهم در ارتقای سطح خدمات‌رسانی، رفاه و ایمنی کاربران جاده‌ای دانست و اظهار کرد: گسترش این مراکز علاوه بر ایجاد سهولت در سفر، می‌تواند نقش مؤثری در کاهش تصادفات ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان داشته است.

وی همچنین از فعالیت ۱۱۵۵ باب مجتمع خدماتی - رفاهی بین‌راهی در سطح شبکه راه‌های کشور و خدمات‌رسانی به عموم کاربران جاده‌ای خبر داد.

مدیرکل دفتر امور اقتصادی، سرمایه‌گذاری و تأمین مالی با اشاره به افتتاح ۲۳ مجتمع خدماتی - رفاهی جدید طی هفت ماهه سال جاری، افزود: همچنین عملیات اجرایی ۱۶ مجتمع دیگر آغاز و برای احداث ۴۴۶ مجتمع نیز موافقت اصولی صادر شده است.

حجارزاده در خصوص فعالیت مجتمع‌های خدماتی رفاهی دومنظوره (مجتمع و تیرپارک ) تصریح کرد: در حال حاضر ۲۱۲ باب مجتمع خدماتی - رفاهی دومنظوره در سطح شبکه راه‌های کشور در حال بهره‌برداری است.

وی عنوان کرد: به منظور نظارت بر روند بهره‌برداری از مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین‌راهی، کمیته ویژه نظارت بر بهره‌برداری با عضویت دستگاه‌ها و مراجع ذیربط در سطح استان‌ها و شهرستان‌ها تشکیل شده است.

مدیرکل دفتر امور اقتصادی، سرمایه‌گذاری و تأمین مالی ادامه داد: بر اساس شیوه‌نامه ارسالی نظارت بر بهره‌برداری از مجتمع‌های خدماتی رفاهی، نظارت دوچندانی توسط کمیته ویژه نظارت و همچنین رؤسای ادارات راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان‌ها صورت می‌گیرد.

حجارزاده افزود: بر اساس گزارش‌های ثبت شده در سامانه نظارت، از ابتدای سال جاری تاکنون بالغ بر ۶۰۵۵ بازدید از مجتمع‌های خدماتی - رفاهی توسط کمیته ویژه نظارت استانی صورت گرفته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه