آموزش ۵۰ هزار کاربر جادهای آسیبپذیر در ۶۰۰ منطقه سراسر کشور در دوماه نخست سال
مدیرکل دفتر ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حملونقل جادهای گفت: طی دو ماه ابتدای امسال ۵۰ هزار نفر از کاربران جادهای آسیبپذیر شامل موتورسواران، دوچرخهسواران و عابران پیاده در ۶۰۰ منطقه سراسر کشور آموزش دیده و تجهیزات ایمنی دریافت کردهاند.

به نقل از راهداری، فرهاد مهریاری، مدیرکل دفتر ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حملونقل جادهای اظهار کرد:
در دو ماهه ابتدای سال ۱۴۰۴، بیش از ۲۴ هزار و ۴۰۰ فقره تخلف اضافه تُناژ معادل بالغ بر ۵۶ هزار و ۶۰۰ تُن بار مازاد ناوگان حملونقل عمومی احصا و ثبت شده است.
مهریاری افزود: در مدت زمان یاد شده، قریب به ۴۶۱ هزار ناوگان حملونقل سنگین برای انجام معاینات و تستهای سلامت خودرو به ۱۸۸ مرکز معاینه فنی خودروهای سنگین فعال در سطح کشور مراجعه کرده و پذیرش شدهاند.
وی همچنین از صدور ۳۰ هزار و ۶۰۰ پروانه عبور بارهای ترافیکی در این بازه زمانی خبر و ادامه داد: در این مدت، ۲۶۲ اجارهنامه برای حمل و جابهجایی بارهای ترافیکی در سطح شبکه راههای کشور صادر شده است.
ارسال نظر