سرخط خبرها
  • سه هزار میلیارد ریال برای ایمنی تردد کریدور راهبردی شرق تهران با روزانه ۷۰ هزار سفر
  • اصفهان جلودار هنر تعزیه در ایران است
  • لیگ قهرمانان فوتبال بانوان آسیا: خاتون بم با النصر همگروه شد
  • هشدار پلیس فتا درباره شگردهای کلاهبرداری سایبری در ایام تشییع رهبر شهید ایران
  • سخنگوی ارتش: مراقبت دریایی با شدت بیشتری در جریان است
  • مشاوره تلفنی ۲۴ ساعته پرستاری در سامانه ۴۰۳۰ همزمان با مراسم وداع و تشییع رهبر شهید
  • پیش بینی رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید برای برخی استان‌ها
  • طرح پوشش بیمه رایگان مشایعت کنندگان مراسم تشییع رهبر شهید در قم اجرا می‌شود
  • تصویب ۲ رشته جدید راه‌آهن در شاخه کاردانش
  • اینترنت پایدار می باشد و قطعی نداریم
  • تعطیلی سه‌شنبه ۱۶ تیر ابلاغ شد
  • امکان ۷۰ هزار اسکان زائران تشییع در ۳۰۰ هزار بقعه متبرکه
  • پلمب ۲۶۸۰ مؤسسه غیرمجاز مداخله‌گر در درمان
  • تهران آماده پذیرش ۹۶۰ هزار خودرو شد
  • سامانه ۵ زبانه راهنمای زائران امام شهید آغاز به کار کرد
  • تیم ۵ نفره گروهک منحله دمکرات به صورت کامل متلاشی شد
  • قیمت کنجاله سویا ۴۰ هزار تومان کاهش یافت
  • یک‌سوم جمعیت کشور تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند
  • حضور هیئت‌های۴۰ کشور در مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود

تداوم جهاد آسفالت در محورهای مواصلاتی آذربایجان‌غربی طی سال جاری

جهاد آسفالت محورهای مواصلاتی آذربایجان غربی با اجرای ۴۱۲ کیلومتر روکش آسفالت و لکه‌گیری، همچنان ادامه دارد.

راهداری
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی با اعلام این خبر اظهارداشت: طی سال‌جاری ۴۱۲.۸ کیلومتر از راه‌های اصلی، فرعی و روستایی استان با اعتباری بالغ بر ۴۸۰۰ میلیارد ریال روکش آسفالت و لکه‌گیری شد.

ایرج دست‌نشان تصریح کرد: از این میزان آسفالت اجرا شده، بیش از ۲۰۹ کیلومتر طول روکش آسفالت بوده و بیش از ۲۰۳ کیلومتر نیز مربوط به عملیات لکه گیری است.

وی افزود: همچنین به تفکیک از مجموع ۴۱۲.۸ کیلومتر آسفالت اجرا شده طی ۶ ماهه گذشته از سال‌جاری ۱۱۸.۲ کیلومتر مربوط به راههای اصلی و شریانی و ۹۲.۲ کیلومتر مربوط به راه های فرعی و ۲۰۲.۴ کیلومتر مربوط به راههای روستایی است.

مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای آذربایجان غربی ادامه داد: همچنین در این بازه زمانی شهرستان ارومیه با ۱۰۵.۴ کیلومتر آسفالت اجرا شده، رتبه اول بیشترین میزان آسفالت اجرا شده در محورهای مواصلاتی را دارد.

وی ادامه داد: باتوجه به این‌که آذربایجان غربی جزء استان های دارای مرز اربعین است، ۵۶کیلومتر لکه گیری و روکش آسفالت اجرا شده به ارزش ۷۰۰میلیارد ریال در محورهای منتهی به پایانه مرزی تمرچین بوده است.

وی یادآورشد: باتوجه به اعتبارات و مجوزهای اخذشده از سازمان، فرایند برگزاری مناقصه و تعیین پیمانکار جهت اجرای ۲۰۰کیلومتر روکش آسفالت محورهای مواصلاتی استان در قالب ۳۰ فقره قرار داد به مبلغ ۴۴۸۰میلیارد ریال در حال انجام است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه