سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

به منظور اجرای طرح ملی دانش آموزی نجات آب صورت گرفت:

امضای تفاهم نامه همکاری شرکت آب منطقه ای مرکزی با اداره کل آموزش و پرورش استان

تفاهم‌نامه اجرای طرح داناب برای ۶۳ هزار دانش‌آموز استان مرکزی میان شرکت آب منطقه‌ای و اداره کل آموزش و پرورش این استان امضا شد.

تفاهم نامه اب منطقه ای
به گزارش خبرگزاری موج از مرکزی

، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان مرکزی در این مراسم گفت: طرح داناب (طرح ملی دانش‌آموزی نجات آب) در سال گذشته نیز به اجرا درآمد که در این راستا موفقیت‌هایی را به‌همراه داشت.

حسین اسدی ادامه داد: با توجه به شرایط اقلیمی استان و کمبود بارش در سال‌های اخیر و همچنین خشکسالی‌های پی‌درپی، لزوم آگاهی و استفاده بهینه از آب مطرح است؛ از این‌رو آموزش همگانی برای همه اقشار جامعه از جمله دانش‌آموزان ضروری است.

وی با اشاره به اینکه شکل‌گیری و رشد شخصیت افراد در سنین پایین صورت می‌گیرد، اظهار کرد: از این رو آموزش و پرورش نقش بسیار موثری در تربیت افراد دارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مرکزی افزود: از آنجایی‌که دانش‌آموزان طیفی از جامعه هستند که می‌توانند در مصرف بهینه آب و ترویج آموزه‌های فرهنگی مصرف بهینه در خانواده مؤثر باشند، ‌این طرح در پایه‌های هفتم، هشتم و نهم مدارس اجرایی می‌شود.

وی اظهار کرد: هر کار فرهنگی باید ریشه‌ای و با تکیه ‌بر تفکر و اندیشه صورت گیرد که این نگرش فرهنگی به‌ صورت ریشه‌ای از مدارس استان آغازشده است.

اسدی به یکی از اهداف غائی اجرای این طرح اشاره کرد و افزود: دانش‌آموزان در آینده در یکی از مسندهای مختلف حوزه آب، اعم از بهره‌برداران (کشاورزی، صنعت و معدن و خدمات) یا ذی‌نفعان (مسئولین نهادهای حاکمیتی آب، صمت، جهاد کشاورزی و...) یا گروداران (مسئولیت‌های سیاسی و قضایی) قرار می‌گیرند که با فراگیری آموزش‌های درست در حوزه آب می‌توانند تصمیمات مناسبی در آینده برای استان یا کشور اتخاذ کنند.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان مرکزی در پایان سخنان خود بیان کرد: سرمایه‌گذاری در بخش آموزش و پرورش به داشتن جامعه‌ای سالم و آگاه منجر خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی در ادامه این جلسه با اشاره به همکاری اداره کل آموزش و پرورش و شرکت‌ آب منطقه‌ای در خصوص اجرای طرح ملی داناب در مدارس بیان کرد: با توجه به تغییرات اقلیمی و خشکسالی های متعددی که در سطح کشور و به تبع آن در استان اتفاق افتاده است، موضوع تأمین و مدیریت منابع آب از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و در حوزه فرهنگ‌سازی مصرف آب باید کار شود تا بتوانیم از منابع محدود که در اختیار داریم به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.

وی گفت: در این هم افزایی بین دو دستگاه محتوایی که در قالب طرح داناب به دست جامعه هدف قرار می‌گیرد در جهت فرهنگ سازی گام بلندی برخواهد داشت.

وی تأکید کرد: هر یک از دانش‌آموزان ما اگر بتوانند موضوع فرهنگ‌سازی را فرا بگیرند و در بین خانواده خود اجرا کنند در مدیریت بهتر منابع آب و شرایط تنش آبی استان کمک می‌کند.

مولوی خاطر نشان کرد: هیچ نهادی در جامعه نمی تواند  مثل آموزش و پرورش زمینه دانائی دانش آموزان را فراهم نمایدو هدف ما این است که دانش آموزان عمق فاجعه بحران آب را متوجه شوند و این دغدغه را داشته باشند که حیات ما به وجود آب بستگی دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر