سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

یک مقام مسئول در هواشناسی مرکزی؛

گرد و خاک در استان مرکزی تداوم دارد

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان مرکزی گفت: بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی وضع هوا بیانگر تداوم وزش باد نسبتا شدید تا شدید تا فردا (دوشنبه) در بیابان‌های مرکزی کشور و مناطقی از استان است که سبب خیزش و انتقال گردوخاک از این مناطق به استان مرکزی می‌شود.

 وزش باد و گرد و خاک
به گزارش خبرگزاری موج از مرکزی

، رضا مرادی روز یکشنبه در گفت و گویی افزود: همچنین خیزش گردوخاک محلی از مناطق مستعد استان مرکزی از جمله مناطق حاشیه تالاب میقان وجود دارد.

وی بیان کرد: بر این اساس روز گذشته هشدار نارنجی شماره ۱۱ اداره‌کل هواشناسی استان مرکزی در خصوص کاهش بیشتر کیفیت هوا و افزایش شاخص آلودگی هوا در برخی از ساعات در حد ناسالم برای تمامی گروه‌های سنی از روز شنبه تا روز دوشنبه صادر شده است.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی مرکزی ادامه داد: بجز این طی امروز (یکشنبه) آسمان استان کمی تا قسمتی ابری و در ساعات بعدازظهر همراه با افزایش ابر و در برخی مناطق همراه با وزش باد نسبتا شدید پیش‌بینی شده است.

مرادی عنوان کرد: بررسی‌ها نشان دهنده تضعیف جریانات شرقی و پتانسیل انتقال گردوخاک به استان مرکزی از روز سه‌شنبه است اما به دلیل ماندگاری ذرات معلق همچنان وضعیت هوای استان را غبارآلود می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر