تشکیل چهار کانون اجتماعی، فرهنگی و سلامت در ساوه

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی ساوه گفت: چهار کانون اجتماعی، فرهنگی و سلامت ۵۱ هزار نفر جمعیت در این شهرستان تشکیل شده است.

کانون
به گزارش خبرگزاری موج از مرکزی

، کبری ناصح روز پنجشنبه در گفت و گویی با بیان اینکه راه اندازی ۶ کانون اجتماعی، فرهنگی و سلامت در پنج محله این شهرستان برنامه ریزی شده است اظهار کرد: مساجد محلات میزبان این کانون ها هستند که تا کنون چهار کانون در سه محله شامل آوینی، علوی و بهزیستی شهرستان تشکیل شده و فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی اضافه کرد: تلاش می شود بقیه کانون ها نیز در محلات عباس آباد و رجبی تشکیل و راه اندازی شود تا جمعیت بیشتری از ساکنان محله های حاشیه نیشین و آسیب پذیر را تحت پوشش قرار دهد.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ، خدمات درمانی و بهداشتی ساوه با بیان اینکه تشکیل این محلات از سوی دستگاه های مختلف فعال در حوزه های اجتماعی، فرهنگی و سلامت انجام می شود افزود: انتظار می رود سایر دستگاه ها بیش از گذشته در تشکیل و هدایت این کانون ها همکاری داشته باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر