سرخط خبرها
  • وداعی باشکوه: بدرقه‌ای ماندگار که در حافظه تاریخ ایران جاودانه شد
  • تسلیت دبیرکل اوپک به مناسبت برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسی، امباپه و رکورد ۶۸ ساله
  • بازتاب گسترده وداع با رهبر شهید انقلاب در رسانه‌های منطقه
  • آدرس مراکز اسکان زائران مراسم امام شهید در نقاط مختلف تهران
  • پرچم کشتن ترامپ در مراسم وداع با رهبر شهید
  • شعار یک‌ صدای مردم در مصلّی: انتقام، انتقام
  • مترو از امروز ۲۴ ساعته شد
  • معاون راهور: شهروندان از وسایل نقلیه شخصی کمتر استفاده کنند
  • پیشکسوت فوتبال: تیم ملی نیاز به یک پوست اندازی دارد
  • مستاجران همچنان در بلاتکلیفی نرخنامه اعلامی اجاره نامه و قرض الحسنه وزارت راه و شهرسازی
  • واریز جدید مطالبات گندم‌کاران تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵
  • سردار موسوی: سیلی سخت و غیرمنتظره که دشمن دریافت کرد، پایانی ندارد
  • نصب المان مشت گره‌ کرده در میدان انقلاب تهران
  • نقال ۷۴ ساله: تنها مُرشد پرده‌خوانِ زنده منم
  • طلا از نقطه اوج گذشت
  • انتقاد تند نماینده مجلس از سانسور قالیباف/ صداوسیما نیازمند اصلاحات است
  • مهمان آفریقایی: با شهادت آیت‌الله خامنه‌ای، نور را از دست دادیم
  • تعطیلی رسمی بغداد به مناسبت مراسم تشییع رهبر شهید امت
  • تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری:

صیانت از جنگل‌ها خط قرمز ماست

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران با تاکید بر لزوم حفظ سرمایه‌های خدادادی، از تقویت یگان‌های حفاظت و نظارت مستمر بر عرصه‌های جنگلی و مرتعی استان خبر داد و خواستار همراهی مردم در گزارش تخلفات شد.

کشف قارچ ترافل
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

  ،علی باقری جامخانه  در حاشیه بازدید از عرصه‌های تحت مدیریت این اداره کل اظهار داشت: حفاظت از اراضی ملی و عرصه‌های جنگلی خط قرمز این دستگاه است و با هرگونه تخلف، تصرف یا بهره‌برداری غیرمجاز بدون اغماض و طبق قانون برخورد قاطع خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت راهبردی منابع طبیعی در مازندران افزود: با توجه به ارزش زیست‌محیطی جنگل‌های هیرکانی، طرح‌های تشدید گشت و مراقبت یگان حفاظت در دستور کار قرار گرفته و نیروهای عملیاتی به‌صورت شبانه‌روزی وضعیت عرصه‌ها را رصد می‌کنند.

این مسئول گفت:طی عملیات هوشمندانه نیروهای یگان حفاظت اداره منابع طبیعی بهشهر و با همکاری نیروهای حفاظتی شرکت الغدیر، خودروی حامل مقادیر قابل توجهی از قارچ قیمتی «ترافل» شناسایی شد.

باقری افزود: در جریان این عملیات، پس از بازرسی دقیق خودروی مورد نظر، ۱۰ کیلوگرم قارچ ترافل (معروف به دنبلان) کشف و ضبط گردید که این اقدام در راستای مقابله با بهره‌برداری غیرقانونی از منابع طبیعی و جلوگیری از قاچاق گونه‌های ارزشمند گیاهی انجام شده است.

باقری جامخانه در پایان از مردم و دوستداران طبیعت خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخریب، تصرف اراضی و یا قاچاق چوب، مراتب را از طریق سامانه امداد جنگل و مرتع به شماره «۱۵۰۴» اطلاع دهند تا در سریع‌ترین زمان ممکن اقدامات قانونی صورت گیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه