سهمیه آرد میاندورود بازنگری می‌شود/ اختصاص تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی به نانوایان

فرماندار میاندورود با اشاره به جمعیت شناور و ظرفیت صنعتی و کشاورزی این شهرستان، بر ضرورت بازنگری در سهمیه آرد تاکید کرد و مدیرکل غله مازندران نیز از آمادگی برای بررسی پایلوت این موضوع خبر داد.

کارگروه اردو نان میاندورود
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، مرتضی بابایی در نشست کارگروه آرد و نان این شهرستان که با حضور مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران برگزار شد، اظهار کرد: میاندورود دارای ۱۱۰ واحد نانوایی است که ۸۵ درصد آن‌ها دوگانه‌سوز بوده و بیش از ۵۰ درصد نیز به سیستم برق اضطراری مجهز شده‌اند.

وی با اشاره به جمعیت ۵۶ هزار نفری شهرستان و ویژگی‌های خاص منطقه افزود: میاندورود دومین شهر صنعتی استان و از قطب‌های کشاورزی است؛ به همین دلیل روزانه با حجم بالای نیروی کار و جمعیت شناور مواجه هستیم که ضرورت دارد سهمیه آرد شهرستان متناسب با این نیاز بازنگری شود.

در ادامه این نشست، سید محمد جعفری، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران، با تمجید از عملکرد تیم تنظیم بازار میاندورود گفت: برای حمایت از نانوایان و پایداری فعالیت آن‌ها در شرایط اضطراری، تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی جهت خرید موتور برق ارائه می‌شود که ۱۵ میلیون تومان از این مبلغ به‌صورت یارانه‌ای تأمین خواهد شد.

وی همچنین به جایگاه ویژه میاندورود در تولید محصولات راهبردی اشاره کرد و افزود: خرید گندم از کشاورزان این شهرستان از ماه آینده آغاز می‌شود.

جعفری تصریح کرد: با توجه به مطالبات مطرح شده، آمادگی داریم تا شهرستان میاندورود را به‌عنوان پایلوت طرح بررسی و بازنگری وضعیت سهمیه آرد در سطح استان قرار دهیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه