سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

پست بانک مازندران ۳۷ هزار فقره تسهیلات تولید و اشتغال پرداخت کرد

مدیرعامل پست بانک مازندران در جلسه کارگروه رفع موانع تولید جویبار گفت: این بانک به‌عنوان پنجمین بانک دولتی کشور، سال گذشته ۳۷ هزار فقره تسهیلات در استان برای حمایت از تولید و اشتغال پرداخت کرده است.

حسینی مدیرعامل پست بانک مازندران
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، جلسه کارگروه رفع موانع تولید در فرمانداری جویبار با حضور مدیران شرکت‌های بزرگ تولیدی این شهرستان برگزار شد و در آن وضعیت حمایت‌های بانکی از بخش‌های تولیدی و کشاورزی مورد بررسی قرار گرفت.

حسینی مدیرعامل پست بانک مازندران در این نشست اظهار کرد: پست بانک پنجمین بانک دولتی کشور است که در سال گذشته به منظور حمایت از تولید و اشتغال و تداوم فعالیت واحدها، ۳۷ هزار فقره تسهیلات در سطح استان مازندران اعطا کرده است.

وی با اشاره به شرایط خاص اقتصادی و «شرایط جنگی» امروز افزود: در پست بانک مازندران تیم حمایتی ویژه‌ای تشکیل شده است تا واحدهای تولیدی و کشاورزی در تأمین نقدینگی و انجام تعهدات مالی خود مورد حمایت قرار گیرند و بتوانند بدون وقفه به فعالیت ادامه دهند.

مدیرعامل پست بانک مازندران با تأکید بر ظرفیت‌های صنعتی جویبار گفت: در شهرک صنعتی جویبار واحدهای خوبی مستقر هستند که امسال در تأمین نقدینگی مورد نیاز برای افزایش تولید، در اولویت حمایت تسهیلاتی قرار خواهند گرفت.

حسینی از تدوین بسته‌های حمایتی ویژه کشاورزان مازندرانی نیز خبر داد و افزود: این بسته‌ها شامل پرداخت هزار میلیارد تومان برای حمایت از شالیکاران از اسفند سال گذشته تاکنون، پرداخت تسهیلات به ۷ هزار و ۵۰۰ زنبوردار برای توسعه تولید عسل، حمایت از تولید هندوانه در زاغمرز، تولید خیار در پهناب جویبار، افزایش تولید پرتقال و کیوی در استان و نیز پشتیبانی از شالی‌کوبی‌داران و پرورش‌دهندگان ماهیان گرمابی و خاویاری در سال جاری است.

وی تصریح کرد: تمرکز پست بانک بر ارائه تسهیلات هدفمند در سطح روستاها و مناطق تولیدی است تا ضمن حفظ اشتغال موجود، زمینه توسعه فعالیت‌های جدید در بخش‌های کشاورزی و صنایع وابسته فراهم شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه