۲۷۵۸ پرونده تخلف در فروردین امسال در مازندران تشکیل شد

مدیرکل صمت مازندران از تشکیل ۲۷۵۸ پرونده تخلف صنفی، تولیدی، توزیعی و خدماتی در فروردین‌ماه امسال خبر داد و گفت: ارزش این پرونده‌ها بیش از ۱۰۷ میلیارد ریال برآورد شده است.

واحد صنفی و تولیدی
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

،سلیمان علیجان‌نژاد مدیرکل صنعت، معدن و تجارت مازندران اعلام کرد: در فروردین‌ماه سال جاری بازرسان این اداره کل از ۱۰ هزار و ۸۷۸ واحد صنفی، تولیدی، توزیعی و خدماتی در سراسر استان بازدید کردند.  

وی افزود: در نتیجه این بازرسی‌ها، ۲۷۵۸ واحد به دلیل رعایت نکردن برخی مقررات نظام صنفی شناسایی شدند که برای همه آن‌ها پرونده تخلف تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.  

مدیرکل صمت مازندران با اشاره به اینکه ارزش ریالی پرونده‌های تشکیل‌شده بالغ بر ۱۰۷ میلیارد ریال است، تصریح کرد: گرانفروشی، عدم درج قیمت، قاچاق کالا، عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و عدم صدور فاکتور از جمله مهم‌ترین تخلفات کشف‌شده در این بازرسی‌ها بوده است.  

علیجان‌نژاد در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی، موارد را از طریق تلفن ۱۲۴ یا سامانه www.۱۲۴.ir به بازرسان صمت گزارش دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه