سارقان سابقه‌دار سیم و کابل و کشف ۸ فقره سرقت در شهرستان سیمرغ دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ از دستگیری سه سارق سابقه‌دار سیم و کابل برق خبر داد و اعلام کرد این افراد تاکنون به ۸ فقره سرقت در سطح شهرستان اعتراف کرده‌اند.

دستگیری متخلف
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ،سرهنگ بابایی اظهار داشت: عوامل تجسس هنگام گشت‌زنی در سطح شهر به سه نفر که در حال سرقت سیم برق بودند مشکوک شدند که سارقان با مشاهده ماموران قصد فرار با خودرو را داشتند که با اقدام سریع و ضربتی پلیس، هر سه متهم دستگیر شدند.

وی افزود: بررسی سوابق نشان داد هر سه نفر دستگیرشده دارای چندین فقره سابقه سرقت، به‌ویژه سرقت سیم و کابل برق و تجهیزات مخابراتی بوده‌اند.

فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ تصریح کرد: متهمان در تحقیقات اولیه تاکنون به انجام بیش از ۸ فقره سرقت سیم برق در سطح شهرستان اعتراف کردند.

سرهنگ بابایی در پایان بر قاطعیت پلیس در برخورد با سارقان تاکید کرد و گفت: پلیس مصمم است با اجرای طرح‌های پیشگیرانه و عملیاتی، امنیت پایدار را برای شهروندان شهرستان سیمرغ فراهم کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه